Var min graviditet planlagt?

Jeg er nogens mor!

Jeg er mor. Nogens mor. Theodors mor. Det jo vildt. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det har været nemt at blive mor. Det er det ikke. Det er hårdt, og følelserne sidder virkelig ude på tøjet. Forleden aften græd jeg, og kunne ikke stoppe igen. Manglende søvn og ømme bryster er bare ikke sjovt, og når ens baby bare ikke vil spise af det ene bryst og skriger, så bliver man både frustreret og ked af det.

Men på trods af, at min højre brystvorte har fået sår og et lille hul, det svier når jeg tisser, min ryg er øm og mine røv føles flad – og at jeg er oppe i 2 timer hver 2-3. time hver nat, så er jeg lykkelig. Jeg er så glad og stolt over, det Patrick og jeg har skabt. Vores lille søn Theodor er både nuttet, skøn, sød og kær, og jeg elsker ham over alt på jorden. Dén kærlighed er ubetinget og kan næsten ikke beskrives! Så kan alle smerter godt pakke sammen.

img_2675

Theodors tøj og futter er fro Okker Gokker.
Med koden Line50AW17 får du 50% rabat i hele november på AW17 varerne

Jeg troede kroppen var på overarbejde under gravidteten og under selve fødslen, men der venter endnu et hårdt arbejde for din krop bagefter. Din krop er smadret, drænet og skal genopbygges. Jeg blev syet med 1 sting, men det svier stadig og klør når man tisser, og du bløder i flere uger efter fødslen. Dine bryster skal vende sig til amningen, og det kan være med eller uden sår på brystvorten. Det er smertefuldt og at have BH på er langt fra rart. Du sidder og gør dit bedste for at amme og glemmer alt om din ømme ryg. Søvn er der ikke meget af, den er meget sporadisk og i løbet af dagen kan du forsøge at få nogle lure (det er svært for mig, for jeg har en forretning der skal passes og masser af arbejde at se til).

Men så snart Theodor åbner sine små øjne og blinker sødt til mig eller bare når han smasker i søvne og laver søde grimasser, så er ALT ovenstående glemt. Det må være ubetinget kærlighed.

10 kommentarer

 • Louise

  Hej Line.
  Et godt råd mod ødelagte brystvorter – E-vitamin … køb kapsler åbn dem og smør det på, baby tr ikke skade! Mine veninder siger at det er guld og det er et gammel husmodertrick – det skulle virkelig gøre underværker 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for råd 🙂 Jeg bruger lige nu bare modermælken, det er nok også et godt husmodertrick 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Åh hvor kan jeg huske meget af det. Selvom det måske kan være svært at se en vej ud af det, så bliver det snart bedre og meget nemmere. Stol på det!! Pøj pøj og nyd din lille baby 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  At blive mor er det vildeste nogensinde. Den kærlighed man har til sit barn kan ikke beskrives.
  Amningen bliver bedre, bare rolig 🙂 Og liggende amning om natten er altså guld værd. Jeg gik fra at bruge 30-40 minutter på at amme om natten til 10 minutter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine. Ja, det er så stort! Min sundhedsplejerske vil gerne have jeg ammer i 20 min. på hvert bryst, og det fungerer ret fint. Men tænker man altid finder ud af hvad der virker for en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Det gør man helt sikkert! 🙂 Kan huske jeg også ammede 20 minutter på hver babs da han var helt lille. Nu er han er ordenlig krabat på 9,1 kg og det tager ham kun 5-7 minutter at tømme et bryst.. det er sgu rart 😁
   Han er bare en lækkerbisken Jeres lille mus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine. Det lyder da som en en dejlig amning hurtig, det vil jeg se frem til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder hårdt, overvældende og alligevel fuldstændig fantastisk på en gang. Jeg sidder selv med en ordentlig bule på maven og 7 uger til termin i dag. Glæder mig til at opleve det hele, også selvom det jo sandsynligvis bliver røv-hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Det er nemlig en blanding af det hele, men mest af alt fantastisk at blive mor! Glæd dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var min graviditet planlagt?