Killer Cardio Intervaller! Er du klar på en udfordring?

Var min graviditet planlagt?

… Både ja og nej. En måned inden min 30 års fødselsdag d.21/3, hvor vi fandt ud af, jeg var gravid, gik Patrick og jeg en tur om søerne og snakkede om fremtiden. Vi vendte emnet børn, og blev begge enige om at det ville passe rigtig godt ift. mit arbejde og hans uddannelse om 1-2 år. Og desuden så gik jeg rundt og troede, at jeg skulle have hjælp til at blive gravid.

Inden jeg mødte Patrick sidste sommer, havde jeg ikke haft min menstruation i 2,5 år (læs indlæg her). Jeg var ret stresset pga. arbejde, men Patrick formåede at få mig til at slappe mere af, og så hvilede jeg nu endnu mere i mig selv efter at have fundet kærligheden. Samtidig hjalp min veninde Louise med at kigge min kost igennem og anbefalede bla. langt mere fedt, og en blanding af alt det her gjorde, at jeg i december måned fik min menstruation igen (læs indlæg her).

Jeg nåede at have min menstruation 3 gange (december, januar og februar), og så blev jeg gravid. På den helt naturlige måde. Jeg glemmer aldrig min 30 års fødselsdag. Jeg havde så ømme bryster og en underlig fornemmelse i kroppen. Så den tirsdag tog jeg 7 test. De viste alle sammen én tydelig streg og én lidt mindre tydelig. Men dog positive. Jeg kunne bare ikke tro på det! Jeg tog dagen efter 7 test igen, og til sidst sagde Patrick, at jeg skulle stoppe, for den var jo god nok 🙂 Jeg gik rundt om mig selv flere gange og sagde “fuck, fuck, fuck”, mens Patrick sad og smilede over hele femøren og var helt ekstrem rolig. Til sidst begyndte jeg at grine og græde på samme tid. For jeg var jo helt vildt lykkelig! Jeg skyndte mig at ringe til lægen for at få en tid, da jeg den følgende lørdag skulle holde kæmpe stor 30 års fødselsdag med en veninde. Heldigvis kunne lægen klemme mig ind fredag (først tilbød hun mandag, haha!) og der var den også god nok. Jeg var gravid! Jeg holdte min fødselsdagsfest og fik bildt alle ind, at jeg havde fået mavesår pga. stress og var på antibiotika, og af den grund kunne jeg ikke drikke. Den åd de, heldigvis 😉

På en måde kan man sige, min graviditet ikke var planlagt på nuværende tidspunkt, men det pudsige var bare, at vi netop havde talt om det og samtidig gik og troede, at vi skulle igennem en længere proces for at blive gravide. Men heldigvis ikke.

Nu sidder vi her med vores skønne, dejlige og nuttede Theodor, der kom til verden 3 uger før tid. Vi er så lykkelige, selvom det er vildt hårdt med næsten igen søvn og alt for ømme bryster! Men det er det hele værd <3

img_2544

4 kommentarer

 • Signe

  Hej Line. Tillykke med baby! Jeg mangler også min menstruation, og har derfor et par spørgsmål. Hvor fik du din fedt fra? og hvorfor skar du så meget ned på kulhydrat? Mange hilsner Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe. Mange tak 🙂 Mine fedtkilder var/er fx avocado, nødder, olie og ost. Jeg skar bestemt ikke ned på kulhydrater 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Line
  Jeg er ny følger – og tak for spændende læsning, også din forhistorie med manglende menstruation.

  Jeg har selv for nyligt smidt minipillerne og har endnu ikke oplevet tegn på menstruation. Tanken om ekstra fedt i kosten har vækket min opmærksomhed. Du sagde at du trackede din kost, ved du hvor stor en procentdel af kalorieindtaget der kom fra fedt? Altså sådan makrofordelingen af kosten?

  Mange hilsner Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line. Dejligt du læser med 🙂 Jeg skrev ned hvad jeg spiste og gennemgik det så med Louise. Jeg tastede det også ind for at se hvor meget jeg fik at spise. Jeg vil anbefale dig at få 35-40% fedt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Killer Cardio Intervaller! Er du klar på en udfordring?