Theodors mandags workout!

Killer Cardio Intervaller! Er du klar på en udfordring?

Bare rolig, jeg har ikke selv lige løbet de her intervaller – jeg kom blot i tanke om dem, og tænkte straks, at jeg ville sende stafetten videre og se hvem der tør give sig i kast med dem 🙂

Du kan læse mit indlæg om, hvordan du kommer i gang med intervaltræning lige her.

Opvarmning: 8-10 min. let løb, eller 5 min. gang + 5 min. let løb.

Løbebåndet hæves herefter op til 3% incline. For hver gang intervallerne bliver kortere, øger du hastigheden:

 • 4 min arbejde / 2 min pause x 2
 • 2 min arbejde / 1 min pause x 2
 • 1 min arbejde / 30 sek pause x 4
 • 40 sek arbejde / 20 sek pause x 6
 • 20 sek arbejde / 10 sek pause x 8

Det tager i alt ca 35 min. (+ opvarmning og evt nedkøling på 5 min med let gang). Da jeg i sin tid løb de her intervaller, startede på 12 km/t, og øgede så med 1 km/t for hver gang intervallerne skiftede og blev kortere, og endte på 16 km/t.

Det er ikke alle løbebånd, der ikke har sencorer. Løbebåndene i Repeat har ingen sencorer, og derfor kan man sagtens hoppe af og holde pauser længere end 20 sek. Jeg har oplevet i andre centre, som fx Fitness World og Fitnessdk, at de stopper hvis du står på siderne og ikke løber i mere end 20-30 sek. Et tip kan være, at du hver 15-20. sek lige lader din fod røre løbebåndet (som hvis du skulle hoppe på igen), så det ikke stopper, når du skal holde de lange pauser. Ellers kan du altid holde pausen aktiv med let gang, hvilket du sagtens kan gøre ved pauserne på 2 og 1 min.

God svedig, fornøjelse!

intervalloeb

2 kommentarer

 • Frederikke Flyvholm

  Jeg laver den næste hver gang jeg løber interval, og har gjort det siden du første gang lagde den op! Det er det fedeste og hårdeste program😍💪🏼👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Frederikke! Det er fedt at høre 🙂 Jeg husker dem også som ret modbydelige, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Theodors mandags workout!