Min fødselsberetning

Jeg kan nu stolt præsentere…

Min nye hjemmeside! Jeg har glædet mig helt vildt til at dele nyheden med jer alle sammen 🙂 Jeg er så spændt på, hvad i siger til!

Selvom jeg er gået på barsel fra personlig træning, så vil jeg stadig gerne hjælpe dig, der ønsker at få de rette redskaber til en sundere livsstil, optimeret træningen og til at få tilpasset kosten. Så jeg er langt fra helt væk de næste mange måneder 😉

Med over 8 års vidensopbygning og uddannelse inden for træning og kost, og nu flere måneders tilløb er jeg stolt over omsider at gå live med mit seneste tiltag via www.lineslivsstil.com

Her tilbyder jeg at hjælpe dig med at skabe en sund livsstil med fokus på din træning og kost. Som nybagt mor har jeg desuden et gennemført fokus på træning og kost for gravide, ammene og dem der arbejder på at få børn.

Konceptet er 100% fri for vulapyk og jeg vil gøre mit bedste for at gøre et hvert forløb menneskeligt og forståeligt. 

I forbindelse med lanceringen tilbyder jeg 50% rabat til alle der signer uforpligtende op via kontaktformularen på www.lineslivsstil.com inden søndag d.12/11 kl. 00.00. Alle forløb skræddersyes, og jeg er der for dig hele vejen!

line-launch

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning