Motivation, hvor er du?

Når jeg har født skal der shoppes!

Jeg er virkelig dårlig til at shoppe hverdags tøj, og jeg har det da også bedst i trænings- tights og top, men nu hvor jeg er gået på barsel og ikke har min daglige gang i Repeat Fitness, så ser min hverdag lidt anderledes ud. Og når jeg har født, så vil der også gå et stykke tid, hvor det kunne være rart med lidt mere hverdags tøj 🙂

Under min graviditet har jeg købt ét par jeans og ét par hyggebukser til gravide i H&M. Jeg er ambassadør for Reebok, så det træningstøj jeg har modtaget de sidste par måneder har jeg fået i str. M i stedet for S, så jeg har ikke købt træningstøj for gravide. Men nu hvor der er knap 3,5 uge til termin kan jeg mærke det begynder at knibe med at passe fx jakker – men jeg vil ikke bruge flere penge på tøj, som jeg kun kan bruge for et par uger.

Hvis du har gode tips til, hvad der er rart at have på mens man ammer, altså udover en amme bh eller undetrøje, så tager jeg imod alle råd med kyshånd !

Nå, men tilbage til det med at shoppe! Når jeg har født, så skal jeg altså have lidt nyt til garderoben, især en jakke og nogle varme striktrøjer er på min ønskeliste. Jeg har været forbi Boozt.com og luret lidt. Her er hvad jeg ønsker mig:

img_2484

Vila lang jakke – Ilse Jacobsen jakke – Mango sweater – Mango cardigan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation, hvor er du?