Træn derhjemme eller i haven!

Motivation, hvor er du?

Der er flere, der skriver til mig, at de synes det er svært at finde motivationen til at træne, ændre vaner, dyrke mere motion eller spise sundt og droppe sukkert. Eller til at bibeholde motivationen.

For mit vedkommende, så motiverer det mig lige i øjeblikket, at jeg får trænet, så min krop bliver ved med at være stærk og klædt godt på til fødslen og tiden lige efter. Jeg kommer af sted hver dag, fordi jeg har lyst og fordi jeg ved, at det er godt for min krop, at jeg rører mig.

img_1367

Mit træningstøj er som altid fra Reebok. Find tighstene her, toppen her og skoene her.

Jeg har efterhånden skrevet et par indlæg om motivation her på bloggen. Jeg har fundet 4 af dem, som jeg gerne vil linke til, så jeg kan give dig en ordentlig spandfuld motivation din vej! Det håber jeg hjælper 🙂 Læs med ved at klikke på det indlæg du vil læse:

Kæmper du med motivationen?

Sådan kan du booste din motivation

Når inspiration bliver til motivation…

Mandags motivation!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træn derhjemme eller i haven!