Jeg er glad, fordi...

Når man tager en udfordring op…

Ja, så får man (læs: jeg!) sved på panden. Puha! I morges så jeg på min veninde Linneas Instagram, en video hvor hun giver den gas med en 20 min AMRAP med 30 kcal på romaskinen og 15 burpees. Umiddelbart så tænkte jeg ikke andet end at, det da var noget af en morgen-træning lige at fyre af – og nu kender jeg Linnea, så hun har med garanti nået rigtig mange runder.

Men da jeg havde trænet i ca 1,5 time i dag, altså ikke med fuld gas i 1,5 time men bare stille og roligt sammen med min kæreste Patrick, så fik jeg lyst til at slutte træningen af med Linneas AMRAP. Så jeg tog udfordringen op og ændrede bare lidt i den, da jeg ikke kan lave burpees så godt. Det blev til G2OH squat, som er en squat, hvor du har en vægtskive i hænderne, som du så løfter fra gulv til over hovedet (ground 2 over head). AMRAP betyder As Many Round As Possible, altså at du skal nå så mange runder som muligt inden for en given tid, fx som her 20 min.

Er i klar på at tage udfordringen op? Det håber jeg 🙂

20 min AMRAP
30 kcal på romaskinen
15 burpees eller G2OH squat (med en 5-10 kg vægtskive)

Go go go!

Billederne er ikke så gode, da de er taget fra den video jeg har optaget 🙂

img_2406

img_2408

img_2407

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er glad, fordi...