Jeg er med i TV3's program 'Den Store Vægtkamp'

Et svedigt cardio- & intervalprogram!

Lørdagens træning bød på cardio og nogle hårde, svedige ro-intervaller. Jeg plejer at være til Row i The Wolfpack Gym, men i dag sov jeg længe (på trods af jeg har vendt og drejet mig 1000 gange og været på toilettet 3 gange), så jeg kunne ikke nå timen kl.8. Jeg hr været og er vild med at kunne ro i stedet for at løbe, da det i den grad har gjort, at jeg har kunnet give den gas med cardio, på trods af maven 🙂

Patrick og jeg smuttede derfor ind til Repeats nye center på Borups Allé, hvor jeg ville lave lidt cardio og Patrick skulle træne overkrop.

Og som inspiration til jeres træning, vil jeg som altid gerne dele mit program:

 • 15 min. crosstrainer
 • 5 min rolig tempo på romaskinen +
  500 m så hurtigt som muligt (1 min pause)
  400 m så hurtigt som muligt (1 min pause)
  300 m så hurtigt som muligt (1 min pause)
  200 m så hurtigt som muligt (1 min pause)
  100 m så hurtigt som muligt (1 min pause)
 • 10 min Stair Master

Hvem er klar på at prøve programmet? 🙂

img_2384

Selvom maven fylder, så er der plads ved at jeg har knæene ud til siden når jeg skal ind mod maskinen. Det er ikke den korrekte stil normalt, så sørg for at dine knæ er lige. Husk at trække håndtaget til lige under brystet, så du kan slappe af i dine skuldre. Spænd godt i din core, og sørg for at læne dig frem og bagover så du får en god lang bane at ro i.

5 kommentarer

 • Ida

  Hej Line

  Tak for en meget inspirerende blog. Jeg har lige et spørgsmål:
  Jeg er begyndt at træne igen. Mest cardio (løb/cross/roning) i fitnesscenteret. Dog også lidt styrketræning. Jeg kan dog ikke læse mig frem til, om det vil være en god idé for en som mig at supplere min kost med proteinpulver. Er det overflødigt, når jeg endnu ikke har så stort et fokus på hård styrketræning? Det er jo en jungle, når man søger på det på nettet!

  Held og lykke med resten af graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida! Dejligt du finder inspiration på min blog 🙂 Det er en jungle med både træning og kost, og hvad man skal og ikke skal. Jeg vil mene, at hvis du spiser sundt og varieret, så får du nok protein via din kost. Du kan tage en proteinshake, hvis du fx træner om morgenen og ikke kan træne med al for meget i maven, eller du kan tage en efter træning, hvis der går flere timer før du får noget at spise. I min optik er det først relevant, hvis du netop begynder at træne meget styrketræning (især tungt) eller skal stille op til konkurrence, hvor du skal følge en strikt kostplan og være sikker på du får nok af det hele. Men ellers hold dig til en sund og fornuftig kost og træn som det passer dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvordan kan du anbefale man træner på stairmasteren? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er med i TV3's program 'Den Store Vægtkamp'