En kur der dur og juice der udrenser!

Jeg er med i TV3’s program ‘Den Store Vægtkamp’

Mange af jer ved måske, at jeg har været en del af TV3’s program Den Store Vægtkamp. Det har været en kæmpe oplevelse, men hvad har min rolle været, siden du ikke har set mig på skærmen?

Tilbage i starten af det 2017 spurgte min gode ven og kollega Rune Raahauge, om jeg var frisk på at være med i et nyt projekt med start i april, hvor han havde brug for min hjælp. Jeg blev straks mega nysgerrig, og vi afholdte et møde, hvor han kort forklarede mig om programmet. Et par dage efter var vi forbi Metronome, så jeg kunne hilse på redaktionen, caster osv., og samtidig blive sat endnu mere ind i programmets opbygning og min rolle. Eftersom Rune havde det store ansvar for deltagernes træning som personlig træner, og skulle på optagelse hver dag, havde han brug for én, der kunne holde styr på alle 45 deltagere i de givne grupper. Én der hver dag kunne holde dem i ørene, give dem daglige opgaver, holde dem motiveret og svare på spørgsmål om alt inden for kost, træning og sundhed. Og det blev mit arbejde!

En af grundende til, at både Rune og jeg sagde ja til at være med, var at deltagerne ikke bare blev sendt hjem og ud af programmet, når de måtte forlade det. De skulle stadig bevise, over for dem selv, at de forsat kunne tabe sig i eget tempo og komme tilbage i finaleugen, og vise alle hvordan det var gået. Vi havde kontakt med alle i de 4 måneder, uanset om de var med i finalen eller var røget ud af konkurrencen. For mig var det et super vigtigt og menneskeligt aspekt, i et TV program, der kunne have været ligeglad og bare sendt deltagerne hjem på egen hånd uden at tænke på forsat at hjælpe, vejlede og guide dem.

I de 4 uger, deltagerne ugentlig kom til optagelse, var det mit ansvar at sørge for at holde styr på de 45 deltagere og holde dem i ilden. Jeg havde ikke personlig træning i den periode, og det var i den grad passende. Jeg var nemlig hårdt ramt af kvalme, eftersom jeg var i mit 1. trimester. Så heldigvis kunne jeg klare det meste arbejde hjemme fra computeren, og havde kun nogle få dage hos Metronome.

Det var en kæmpe oplevelse, og meget lærerigt at have ansvaret for dem alle og hele tiden svare på spørgsmål og give opgaver. Da de 4 uger var gået og deltagerne skulle hjem og være på egen hånd i 3 måneder, var det mit ansvar løbende at tjekke op på dem, i samarbejde med Rune. I finaleugen var jeg inde og se alle gruppernes optagelser, da jeg selv var utrolig spændt på, hvem der blev vinderne. Jeg fik også her hilst på alle deltagerne, og det varmede at høre dem takke for den hjælp de havde fået med gode tips, råd og motivation.

At have været en del af tv-programmet har lært mig utrolig meget, og jeg er super taknemmelig for, at Rune valgte mig som træner assistent.

dsv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kur der dur og juice der udrenser!