Nem måde at lave Smoothie Bowl på!

Det skal fejres!

Jeg har været gravid i 240 dage, og der er nu 40 dage til min termin d.19/11. Går jeg i fødsel, så vil vores lille dreng sagtens kunne overleve, da han kan trække vejret selv. Og det er jo lige så man har lyst til at fejre det 🙂 Jeg er i uge 35, eller som man også siger 34+2 uger henne.

img_7779

Vi fejrede det med vores 2. besøg hos Fød Selv og jordmoder Katrine, og det var endnu en gang simpelthen så lærerigt. Sidste gang gik vi begge derfra og havde helt lyst til at jeg skulle føde NU, og det samme havde vi i dag. Total klar på udfordringen og oplevelsen – og selvfølgelig til at møde vores dreng. Jeg skriver et længere indlæg om vores timer hos Fød Selv, vi mangler lige 1 gang mere.

Udover at være til fødselsforberedelse, så har jeg arbejdet en del timer i dag på et kommende og mega spændende tiltag, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer! Og så fik jeg trænet. Ved i hvad? Jeg synes da i skal have lidt inspiration til jeres træning, så det ikke bare er babysnak det hele 🙂 I får her dagens fullbody program:

10 min opvarmning (også mobilitet)

Superset A
A1) 12 x Goblet squat
A2) 12 x Seated row
A3) 15 x Glute bridge (fødder på step bænk og håndvægt under maven)
3 set

Superset B
B1) 12 x Stiff legged deadlift
B2) 12 x Eagle flies (ryg/skulder)
4 set

Set C
C1) 10 x Shoulder press + 20 x shoulder press
Du skal tage de første 10 med en tung vægt og de sidste 20 med en lavere vægt. Jeg brugte 6 kg og 3 kg, en håndvægt i hver hånd.

Superset D
D1) 20 x Walking lunges
D2) 10 x Inclince chest press
3 set

Superset E
E1) 10 x Pallof press
E2) 10 x Triceps press
3 set

God fornøjelse!

Ved du ikke hvad superset betyder, så læs mit indlæg om det her.

img_1413

Mine træningssko er fra Reebok og det er deres populære model Floatride. Find den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem måde at lave Smoothie Bowl på!