5 gode råd til træning for gravide

Q & A – hvad svarer jeg?

I går, søndag eftermiddag svarede jeg på de her 10 spørgsmål på min Insta-snap-story. Så hvis du er hurtig kan du stadig nå at høre, hvad jeg svarer 🙂 (videoerne er der i 24 timer):

 1. Hvilke øvelser er bedst at lave for ens mave, når man er gravid? Hvad er no go?
 2. Hvad hedder den model du bruger i tights fra Reebok til din gravide mave?
 3. Hvordan mødte du Patrick?
 4. Hvad skal Peanut hedde?
 5. Har i planer om at blive boende i Kbh?
 6. Hvordan fungerer det med barsel og blogging?
 7. Hvad arbejder Patrick med?
 8. Hvornår har du termin?
 9. Hvor meget har du taget på?
 10. Hvor meget træner du?

Det var ret hyggeligt at sidde og svare i en video i stedet for altid på skrift. Håber i vil lytte med <3

img_2019

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Line, super inspireret og ikke mindst imponeret over din træning og livsstil generelt nu i graviditeten. Jeg er selv gravid for første gang, lige nu i uge 23. Har altid trænet meget, og synes derfor det er svært at måtte akseptere at kravene må sænkes og fokus flyttes. Især synes jeg fordeling af styrke og cardio er svær. Kan jeg spørge om hvordan du har fordelt det? Kun en af delene til hver sin tid, og mht. cardio hvor længe varer dine pas? Har du dage i ugen hvor du ikke træner? Hvad tænker du om udstrækning, mobilitetsøvelser, evt yoga og den slags; har du prøvet det nu i svangerskabet?
  Her var mange ting? Ville sætte stor pris på svar;) Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne. Tak, dejligt du følger med 🙂 Og tillykke med graviditeten! Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over fordelingen af styrke og cardio, eller hvor længe jeg har trænet ad gangen. Jeg har lyttet til min krop, og trænet så længe jeg har haft energi. Jeg har ca styrketrænet 3 x ugen og så enten lavet lidt blandet cardio, intervaltræning eller taget til Row i The Wolfpack Gym (det har været så fedt og en god supplering for mit løb efter ca uge 25) ca 1-2 x ugen. Og så cykler jeg stadig til alt, og sørger for at få noget dagligt motion også. Mine træningspas varer som regel ca 60 min. og cardio er ca. 30-40 min. vil jeg tro, og ja der er dage hvor jeg ikke træner, og de er også vigtige 🙂 Mere er ikke nødvendigvis bedre! Udstrækning og mobilitetstræning er altid godt, ligesom yoga. Du skal blot huske på, at dine led er mere løse nu hvor du er gravid, så hvis du ikke er vant til det, så vil jeg ikke anbefale dig fx yoga hver dag. Jeg varmer selv op med lidt mobilitetstræning inden styrketræning, og så går jeg vel gået til yin yoga 2-3 x om måneden gennem graviditeten.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode råd til træning for gravide