Q & A - hvad svarer jeg?

Nem måde at lave Smoothie Bowl på!

Det er faktisk nemt at lave en Smoothie Bowl, og så længe du har lækker topping kan det hurtigt også se vældig fint ud 😉 Og så mætter det virkelig! Jeg har en nem og hurtig opskrift, som jeg gerne vil dele med jer. Den er selvfølgelig super sund og fyldt med gode proteiner, fedstoffer og vitaminer:

 • 1 banan
 • 1 håndfuld frosne bær
 • 3-4 kugler frossen spinat (eller 1 god håndfuld frisk spinat)
 • 1 tsk peanutbutter
 • evt 1 tsk Acai pulver (kan undlades)
 • mælk (så meget du ønsker efter den konsistens du kan lide)

Det hele skal blendes. Jeg kan godt lide, at den bliver lidt tyk i det, så jeg bruger ikke så meget mælk. Men du må prøve dig frem 🙂 I stedet for mælk kan du bruge en anden type mælk, fx mandelmælk eller soyamælk, eller du kan bruge vand.

Topping kan være lige det du har eller bedst kan lide. Jeg brugte her:

 • kakaonibs fra Bodylab
 • banan
 • blåbær
 • kokosflager
 • hakkede mandler

Velbekomme!

img_2202

img_2197

img_2196

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q & A - hvad svarer jeg?