Min babyshower - den bedste af slagsen!

Træt med træt på..

Jep, jeg er træt. Med 46 dage til termin, så begynder den store mave at påvirke søvnen. Og jeg om nogen, ved hvor stor betydning søvn har, både for ens energi og humør, men også for fx vægttab og sundhed.

5fc1d40f-82a3-4163-ad8b-adb630db9b50

Jeg elsker min graviditets pude fra BBhugme! Jeg tager hver dag en middagslur med den 🙂

Jeg sover ikke godt om natten. Jeg er oppe og tisse 2-3 gange, og så vågner jeg stort set ved 6 tiden, også selvom jeg ikke længere skal tidligt op. Det betyder også, at jeg går kold ved 21 tiden om aftenen. Jeg har rigtig meget uro i benene, og her hjælper det enten at få benene op og ellers går jeg i seng. Jeg magter ikke at ligge og kejte rundt i sofaen.

435e464d-6693-456b-9e68-1202a6364165

Men udover trætheden og tyngden der kan mærkes i lænden, så nyder jeg min graviditet. Jeg træner stadig 4-5 dage om ugen, og kan nogenlunde cykle – bare ikke for langt, for så skal jeg tisse, haha! Jeg har taget 9 kg på indtil videre.

Jeg er lige nu hjemme på Bornholm og nyder et par dage med familien. I morgen skal have massage i 90 min, og det glæder jeg mig virkelig til! Det er hos en privat jordmoder, som har en klinik i Rønne, der har inviteret mig forbi. Det bliver så godt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min babyshower - den bedste af slagsen!