5 hurtige bud på sund morgenmad!

Min babyshower – den bedste af slagsen!

I går tog mine veninder og min kæreste virkelig røven på mig, og overraskede mig med den bedste babyshower. Jeg havde ingen anelse om, at der stod 7 piger hjemme i min stue, klar til at overraske mig.

Min veninde Linnea spurgte for en uge siden, om vi skulle tage til row kl.10:15 og yin yoga bagefter i The Wolfpack Gym. Og den var jeg selvfølgelig med på, det er jo en dejlig start på søndagen. Så vi mødtes kl.10, og da vi går hjem, skal Linnea tisse og spørger om hun ikke må låne toilettet, så hun ikke skal holde sig hele vejen hjem. Jeg siger ja, og tænker ikke videre over det, da jeg selv pt. har en dårlig blærer, haha 🙂

Da jeg åbner døren, kan jeg se ovnen er tændt i køkkenet, og tænker straks, “hvad faen bager Patrick?!”, og så kigger jeg ind i stuen, hvor der er blå balloner og spisebordet overfyldt med mad. Der er MUSSESTILLE, så jeg når lige at tænke, er det mon min babyshower, men hvor er alle? Så går jeg ind i stuen og pludselig råber de alle sammen “SURPRISE!”. Hold kæft, jeg blev overrasket. Det første jeg gør, er dog at bande og sige, “for helvede, jeg er jo helt svedig”.. Og så griner de alle sammen og sender mig i bad, med besked på, at de jo godt vidste alle sammen, at jeg ville komme hjem og være våd af sved. Jeg skynder mig i bad, imens jeg står og griner for mig selv, fordi jeg kan høre alle pigerne og Patrick snakke og grine, det varmer.

Jeg er heldigvis hundesulten, jeg nærmest ryster fordi det eneste jeg har fået er en banan. Men bordet er fyldt med frugt, grønt, ost, kiks, humus, pølsehorn, cupcakes, blå-pandekager, slik, tørret frugt, kage, brød og popcorn. Og så var hele stuen virkelig fint pyntet op!

Det var simpelthen den bedste dag længe, omgivet af de tætteste veninder og min dejlige kæreste. Vores lille dreng blev allerede forkælet med lækre gaver, og jeg ved de alle sammen er der for os og ham, og det betyder ALT for mig.

img_2097

img_2083

img_2080

img_4571

img_2095

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige bud på sund morgenmad!