Work that booty!

Intervaltræning på Stair Master…

Så fik jeg endnu en gang taget mig sammen til en eftermiddagstræning. Godt nok en kort en, men 30 min. cardio er bedre end ingenting 🙂 Det kræver altså lidt af mig og en del overtagelse at komme af sted om eftermiddagen. Jeg har det bedst med at træne om morgenen eller om formiddagen efter dagens klienter. Men i dag, da jeg var færdig i Repeat, skulle jeg være ved lægen kl.10:30, og det betød altså, at jeg kom hjem og ramte sofaen før fitness centeret… Men af sted kom jeg! Og det blev til 30 min træning, som jeg gerne vil dele med jer. Faktisk fordi jeg fandt ud af, at den Stair Master, som de har i Fitness World er en anden og ældre model end den de har i Repeat eller fx Vesterbronx Gym. Det betød, at min speed var anderledes. Du finder en anden, dejlig hård intervaltræning om på Stair Master her. Nå, men nu til dagens cardio-træning:

  • Først 10 min. som opvarmning med speed 8
  • Så 10 min. interval: 30 sek arbejde/30 sek aktiv pause
    Arbejde: speed 15. Aktiv pause: speed 5
  • Og så nuppede jeg 10 min. på Air Bike

Men uanset, hvor hurtig eller langsomt jeg gør det, så husk på, at du skal gøre det så hurtigt du kan, når du er i dine arbejdsintervaller! Jeg har skrevet et indlæg om, hvordan du kommer i gang med intervaltræning. Det kan du læse her 🙂

img_1419

Billedet er taget i Repeat på en nyere Stair Master
Tights, top og sko 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work that booty!