På søndag skal der ske noget vildt spændende...

Hvad ville du gøre uden dine veninder?

Sponsoreret af Hjerteforeningen

Prøv at forestille dig en hverdag uden dine veninder eller din aller bedste veninde? Med ingen mulighed for lige at sende en snap eller SMS, eller for at ringe hende op? Fordi hun ikke er her længere…

16 kvinder bliver taget fra os hver eneste dag. Det er alt for mange. Hjerte-kar-sygdomme kan ramme os alle på alle tidspunkter i livet, men med den rette forskning, forebyggelse og behandling kan vi redde kvindeliv.

Jeg har få, tætte veninder, nogle ser jeg oftere end andre, men jeg har daglig kontakt med dem alle via snap eller SMS. Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden dem. Slet ikke. Veninder er noget af det dyrebareste jeg har, næsten på lige fod med min familie. De er der altid, når jeg har nedture og opture, når jeg har brug for en krammer eller hjælp. De er guld værd.

Hjerteforeningens kampagne med sloganet ”Veninder længe leve” er både en hyldest til venskabet og et ønske om at hjælpe. I de 11 år kampagnen har eksisteret, er der uddelt ca. 29,5 mio. kr. til forskningsprojekter i kvinders hjerter, og antallet af hjerte-kar-relaterede dødsfald blandt kvinder er reduceret med 28%.

”Veninder længe leve” er både en hyldest til venskabet og et ønske om at hjælpe ens veninder til et langt og sundt liv. Hjerteforeningen har lavet en fantastisk video i 3 afsnit, hvor 2 venindepar ikke må se hinanden eller have kontakt i 30 dage. Jeg fik selv kuldegysninger, da jeg så videoerne, og forestillede mig selv i samme situation… Puha <3

 

Hvis du gerne vil redde kvindeliv, kan du støtte forskningen af kvinders hjerte ved at købe et af de flotte armbånd.

armbaand-billede-til-webshop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På søndag skal der ske noget vildt spændende...