20 musikhits til din træning!

På søndag skal der ske noget vildt spændende…

Uh, sådan en overskrift lokker altid lidt til at læse med, gør den ikke? 😉 Haha. Men tro mig, jeg glæder mig helt vildt til søndag. Der skal vi nemlig til 3D/4D live scanning hos lilleliv.

Scanningen er en gennemgang af babys position, moderkagens placering (og køns bestemmelse, det kan man se fra 14 fulde uger). Og så måler de hoved, mave og lårben. Jeg har også hørt, at man på de her scanninger så langt henne i graviditeten kan se, hvem barnet ligner. Det er da vildt, hvis vi kan det 🙂 Er der nogen af jer, som har været til sådan en scanning under jeres graviditet? Min mor skal med Patrick og jeg til scanningen, da hun kommer på besøg her i weekenden mens min far er ude at rejse. Det er altid dejligt med besøg fra familien, som ellers bor på Bornholm.

Det bliver også spændende at se om det stadig er en dreng, der fiser rundt derinde og sparker. Du kan læse mit blogindlæg omkring de tanker, her.

Ellers går det godt. Jeg synes min mave vokser for hver dag. Jeg døjer med en del plukveer, de gør heldigvis ikke ondt, men for den da, hvor bliver maven bare stenhård. Og så er kvalmen lidt kommet tilbage. Jeg skal i hvert fald ikke spise for meget, især ikke hvis jeg skal ud og cykle bagefter eller hen og ro i The Wolfpack Gym. Min træning kan du læse om her, hvis du er nysgerrig.

2fe42a45-7034-4dce-9db8-c4e79006cf01

Billedet er det første vi tog, da vi offentligegjorde at jeg var gravid

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 musikhits til din træning!