Kan jeg byde på en sund muffin?

Er der kun 10 uger til min termin?

Jep! I dag er uge 30 af min graviditet startet, og jeg har derfor kun 10 uger tilbage, så har jeg termin. Og jeg glæder mig 🙂 Så jeg kan vel egentlig også godt føde om 8 uger… Puha. Men jeg føler mig stille og roligt klar, meeen helt klart tror jeg nu aldrig man bliver før man ligger der med sin baby i favnen.

Maven vokser stadig for hver dag der går, og jeg kan virkelig mærke belastningen på min krop og lænd. I torsdags fik jeg massage af mine gode ven og fys Nikolaj, og det var i den grad tiltrængende. Hold op det lettede bagefter, og min holdning er blevet bedre. Så jeg skal bestemt nå et par massager endnu.

img_1616

I onsdags var jeg i svømmehallen med min veninde Linnea, og jeg synes det var en smule grænseoverskridende at træde ind i svømmehallen i bikini med min store mave, men jeg har ikke nogen badedragt, så sådan var det. Og det gik jo fint. Selvom jeg ikke rigtig føler, at svømning er hårdt eller mig, så kan det være jeg på snupper et par ture mere i vandet. Og ellers klør jeg på med min styrketræning, intervaltræning, row i The Wolfpack Gym og Yin Yoga, så længe jeg kan. Det hjælper på min energi, væskeophobning og humør. Læs bla. mit indlæg om hvorfor træning for gravide er vigtigt.

Jeg vil gerne vide lidt om jer der læser med – hvad er jeres yndlings træningsform? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan jeg byde på en sund muffin?