Jeg har dummet mig...

Du ved du er kæreste med en blogger når…

img_0765

Ja, jeg er nok ikke den eneste med en såkaldt insta-blogger-husband, der en gang i mellem må finde sig i lidt af hvert. Men da jeg mødte Patrick, var jeg startet med at blogge og tog billeder af alt, så det er noget han altid har været bevidst om. Men jeg tror nu, at det en gang i mellem overrasker ham lidt, hvor meget arbejde der faktisk er i at blogge, og hvor meget han faktisk (skal/kan) hjælpe til 🙂 For at give jer et indblik i, hvordan det er at være med på sidelinjen, har jeg derfor spurgt ham om:

“du ved du er kæreste med en blogger når”…

…maden bliver kold, fordi der skal tages (100) billeder
…du skal ligge på knæ foran alle for at tage billeder af din kærestes sko eller tøj
…der kommer pakke efter pakke med ting, som ikke er til dig
…du opdager, du er den eneste fyr, der er slæbt med til Blogger-event
…du er på jagt efter det perfekte spot til det perfekte billede
…du skal med ud at spise på forskellige restauranter
…du selv skal være med på billeder eller i videoer
…du skal teste eller smage produkter, der absolut ikke er noget for dig
…du får (aflagte) testede produkter
…du får skæld ud for at ødelægge det perfekte billede af en skål grød, der var pænt stillet op

Og med garanti mange flere situationer, haha!

Selvom det til tider, kan være lidt irriterende med en kæreste, der er blogger, så tror jeg alligevel Patrick synes det er meget fedt med alle de ting jeg får og tester, og de events jeg nogle gange hiver ham med til 😉

Lille historie: Da vi havde været til nakkefoldsscanning og endelig kunne offentliggøre, at 2 blev til 3, måtte han pænt vente med at dele det på Facebook, til jeg havde udgivet mit blogindlæg. Tålmodig mand 🙂

2fe42a45-7034-4dce-9db8-c4e79006cf01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har dummet mig...