Barsel om 4 uger

Program til din udendørstræning!

Så fik jeg afholdt den 7. og sidste sommertræning i Fælledparken. I dag kom der 24 (!) mega seje ladies, og gav den MAX gas i det flotteste, solrige søndags vejr 🙂 Sikke en måde at runde det hele af på! Du finder nogle af de andre fællestræninger og programmer her her og her.

img_1555

Som inspiration til din træning, kommer her deres program, som både kan laves inde og ude, fx som supplering til din løbetur.

Opvarmning:
Diverse svingøvelser for arme og ben (2-3 min.)
8 min. EMOM: skiftevis 9 burpees og 2o jump lunges. EMOM betyder: every minute on the minute. Dvs du har 1 min til at nå 9 burpees. Jo hurtigere du gør det, jo længere pause. Andet minut er så jump lunges, og så burpees igen bagefter osv. Altså 4 runder af hver øvelse.

Workout 2 & 2, You-Go-I-Go:
Buy-in 300 m løb
50 x squat
50 x push ups
50 x atomic sit up
50 x lunges
50 x walk outs
Buy-out: 300 m løb

Løbeturene tager man sammen med sin makker. Gentagelserne skal man deles om, så man tager altså ‘kun’ 25 af hver øvelse. I må først gå videre til næste øvelse, når alle gentagelser for hver enkel øvelse er taget.

Group Challenge:
Planke (hvem kan ligge længst?)
Burpees (hvem tager først 20 stk?)

God fornøjelse 🙂

Alle deltagerne fik en lækker top fra Reebok og lidt proteinrige snacks fra Bodylab.

img_1557

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel om 4 uger