Barsel om 4 uger

Program til din udendørstræning!

Så fik jeg afholdt den 7. og sidste sommertræning i Fælledparken. I dag kom der 24 (!) mega seje ladies, og gav den MAX gas i det flotteste, solrige søndags vejr 🙂 Sikke en måde at runde det hele af på! Du finder nogle af de andre fællestræninger og programmer her her og her.

img_1555

Som inspiration til din træning, kommer her deres program, som både kan laves inde og ude, fx som supplering til din løbetur.

Opvarmning:
Diverse svingøvelser for arme og ben (2-3 min.)
8 min. EMOM: skiftevis 9 burpees og 2o jump lunges. EMOM betyder: every minute on the minute. Dvs du har 1 min til at nå 9 burpees. Jo hurtigere du gør det, jo længere pause. Andet minut er så jump lunges, og så burpees igen bagefter osv. Altså 4 runder af hver øvelse.

Workout 2 & 2, You-Go-I-Go:
Buy-in 300 m løb
50 x squat
50 x push ups
50 x atomic sit up
50 x lunges
50 x walk outs
Buy-out: 300 m løb

Løbeturene tager man sammen med sin makker. Gentagelserne skal man deles om, så man tager altså ‘kun’ 25 af hver øvelse. I må først gå videre til næste øvelse, når alle gentagelser for hver enkel øvelse er taget.

Group Challenge:
Planke (hvem kan ligge længst?)
Burpees (hvem tager først 20 stk?)

God fornøjelse 🙂

Alle deltagerne fik en lækker top fra Reebok og lidt proteinrige snacks fra Bodylab.

img_1557

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel om 4 uger