25% rabat hos Moodings.com!

Barsel om 4 uger

4 uger?! Holy moly… Det er jo lige om lidt. Meeen, jeg vil gerne være ærlig og indrømme, at jeg begynder at synes dagene er hårde, når jeg er på arbejde i Repeat og træner mine klienter. Det er ikke helt det samme, når man ikke kan vise alle øvelser længere, og må sidde ned lidt oftere end normalt. Men sådan er det. Jeg har besluttet mig at blive ved lige det til sidste, også med min egen træning og cykling til/fra arbejde, så det skal jeg.

img_1413

Jeg går ikke på fuldtidsbarsel, da jeg stadig holder bloggen kørende og online forløb. Men det bliver godt at ligge personlig træning på hylden, og lade kroppen få lidt mere ro. Og alligevel, så ved jeg bare, at jeg kommer til at savne mine klienter og føle mig lidt rastløs, haha 🙂 Så hvis du har nogle gode forslag til, hvad jeg kan bruge tiden på, eller fx gerne vil have jeg skriver blogindlæg om, så kom endelig med det!

Du kan læse mere om min graviditet og træning.

Som altid er mit træningstøj fra Reebok. Du kan finde det her og her.

2 kommentarer

  • Marlene k

    Kunne være sjovt at se din trænings playliste og få lidt inspiration til numre 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Marlene! Jeg har faktisk lavet en, prøv at søge på musikspilleliste 🙂 Men jeg lover at lave en opdateret version snarest 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabat hos Moodings.com!