Sneak peek på de babyting vi har købt!

25% rabat hos Moodings.com!

SHOPPING TIME, LADIES!

Okay, igår skrev jeg om de ting vi har købt og samlet til børneværelset, og nu har jeg så en god nyhed! Jeg har nemlig fået en kode, der giver 25% rabat hos moodings.com på alt (bortset fra Gubi og Oliver Furniture). Udsalget starter i dag fredag, og løber til søndag kl.23:59. Så der er altså virkelig noget at spare, hvis du som jeg, mangler lidt ting, nibs og tøj 🙂

plus-bunny

Der er virkelig mange fine ting til børneværelset fra bla. CamCam, Design Letters og Bloomvingville. Jeg har selv kigget på (EN DEL!), men her er lidt af de ting, som jeg ønsker mig, og måske skal have fingrene i:

img_1529

Baby’s first book

Music Mobile Ballon, Mint

Wall Decoration, light grey

Rocking Sheep, hvid

Plush Bunny, brown

Dyb tallerken til børn

BRUG KODEN BD25 FOR 25% RABAT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek på de babyting vi har købt!