Vil du have hjælp til en sund kost og træning efter dit behov?

Sneak peek på de babyting vi har købt!

Det er vist ingen hemmelighed længere, at jeg snart skal poppe en lille baby ud, og vi øger familien fra 2 til 3. Der er knap 11 uger tilbage, og vi begynder så småt at forberede os med puslebord, vugge, barnevogn, baby-tøj osv.

img_1455

Nogle af alle de fine ting, som vi har købt os, har vi pakket ud, samlet og hængt op. Lige nu mangler vi faktisk bare en masse baby-tøj, ammepude, puslepude og lidt fine baby-nibs ting 🙂 Og så mangler vi at samle barnevognen!

Hvis i kan bruge det som inspiration, så kommer her lidt billeder. Tingene står ikke helt som de skal, men nu har vi i det mindste fået samlet alt i ét værelse, efter vi rykkede rundt i lejligheden.

img_1452

img_1454

Vi har arvet puslebordet, og det hænger på væggen, hvilket er super smart i en lejlighed uden så meget plads. Min mor har givet os en sød uro, som skal hænges op over.

img_1459

For noget tid siden vandt jeg et gavekort til babydk.dk og valgte at bruge det på den her fine pusletaske fra CamCam.

img_1458

Min mor har også givet os den sødeste barnevognskæde.

img_1461

Vi har købt en billig tremmeseng med madras og dundyne. Den går der nok et stykke tid før han gider sove i den, men nu har vi en. Til barnevognen har vi fået en dunsovepose og en fleecesovepose.

img_1450 img_1451

Jeg ville ikke have den traditionelle Tripp Trapp, og Patrick havde ikke så meget at sige, haha 🙂 Så det blev derfor til Stokke Steps med Bouncer til og når vores lille søn bliver større, kan vi sætte stol og bakke på.

img_1456

Det første billede øverst i indlægget og billedet her, viser vores fineste vugge. Jeg er så vild med den! Min mor har strikket det dejligste tæppe, som jeg fx kan bruge når jeg ammer.

Hvis i har andet, som vi absolut skal se at få købt, så skriv det endelig 🙂 Jeg tænker evt stofbleer, som min søde veninde Cecilie Lange lige fik nævnt, da jeg var sammen med hende i søndags. Hun er nemlig også gravid, og er sat til at føde et par uger efter mig.

4 kommentarer

 • Louise

  Ja stofbleer er helt sikkert et must. Her kører vi lidt dyrere lækre bløde camcam til gylp og mønstrede også fine fra Pippi osv til nummi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Kan anbefale gode amme bh’er og ammevenligt tøj som et must til dig selv samt en bh du kan have på om natten med ammeindlæg i 😉 Derudover har jeg haft meget brug for en vikle, da vi har fået en lille mus, som kun vil hænge på mor! Brug gerne lidt ekstra penge på en rigtig god ammepude. Held og lykke med det hele herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde da helt glemt, at jeg vist også selv skal have købt lidt praktisk 🙂 Tak for det, Fie!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du have hjælp til en sund kost og træning efter dit behov?