Mine nye yndlings sneakers!

Søndags tip! Her kan du spare penge på fitness-medlemskaber

Jeg tror ikke jeg er den eneste, der føler, at en del af det månedlige budget går til et eller to fitness medlemskaber. Og udover det, så er der altid andre træningsformer, som man godt gad prøve. Har jeg ret?

Sådan har jeg det i hvert fald. Det er en af grundene til, at jeg sagde ja til at blive ambassadør for Studios. For det er da godt nok et genialt koncept! Der er over 50 forskellige centre, gyms og studios, og 500 hold hver uge, som du med ét medlemskab kan benytte dig af. Smart, ik?

Der er nogle medlemsfordele, som jeg synes i lige skal høre:

  • hundredevis af træningsmuligheder
  • den bedste træning ét sted
  • ingen binding
  • ekstra træninger efter behov (tank op i app)
  • træn med venner
  • ingen gebyrer

Selvfølgelig skal der være nogle fordele ved, at i læser med her hos mig 🙂 Derfor har jeg fået en kode, som giver jer en mega god rabat! Der er 2 forskellige medlemskaber at vælge mellem, alt efter hvor meget i træner om måneden.

  • Basis til 299,- pr. md. (9 træninger/måned). Med koden joinline er den første måned gratis
  • Plus til 449,- pr. md. (18 træninger/måned) Med koden joinline får du 299,- rabat den første måned

Hvis du træner 2-3 x ugen, så skal du fx have Basis-medlemskabet, og træner du 3-4 x ugen, så skal du have Plus-medlemskabet. En anden grund til, at jeg er vild med konceptet, er den kæmpe trænings-variation, som man får med Studios. Det er rig mulighed for afprøve nye træningsformer og udfordre sig selv lidt 🙂

Skynd jer at hente app’en og melde jer til! Klik her. Og husk, der er ingen binding eller gebyrer. Der kommer lige et par billeder af app’en, så i kan se, hvordan det ser ud:

img_1319-png

 

img_1317-png

 

img_1318

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye yndlings sneakers!