Mangler du inspiration til din træning?

Mine nye yndlings sneakers!

(reklame links)

Jeg har glædet mig SÅ meget til at få fingrene i de her, vildt flotte rosa-farvede sneakers fra Reebok! Og da jeg lagde et billede op af dem på min Instasnap i torsdags, så var der mange af jer, der følger med der, der skrev hvor de kan købes. Og det kan jeg godt forstå 🙂

img_1367

Jeg har fundet dem på Zalando til 699,-. Der er også en lignende model men i en anden farve på tilbud til 489,- hos Ellos. Hvis du er til en sort udgave, så har jeg fundet en ret fed udgave, som er lidt højere i det, men også på tilbud til 825,- hos Sportmaster.

Og så jeg lige, at der er 10% rabat på mine tights hos Zalando! Det er bla nogle af de tights, som jeg godt kan lide at have på lige nu. Du kan læse mere om det her.

img_1332

img_1379

img_1328

4 kommentarer

 • Mette

  Hvor er de fine. Hvordan er de i str? Jeg bruger normalt str 38. Str 39 i Nike sneakers og tænker derfor hvilken str jeg mon skal have i Reebok? Mon du kan guide lidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette! Jeg har fået dem i str.40. Da jeg har en ret smal fod, så er det lidt store lige ved anklen, men selve længden passer godt. Jeg ved dog ikke, hvordan den ville have siddet i str.39, altså om den ville være lige lille nok. Jeg bruger normalt 39/40, de fleste Reebok sko og crossfit sko har jeg i 39.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hmm. Ikke nemt at finde ud af. Kan se jeg også kan få dem i 38.5 så måske det bliver den str. Jeg er blevet vild med dem i rosa/rød. Tak for tippet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske du kan finde dem i fx Intersport eller Sportmaster og prøve inden du køber online? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du inspiration til din træning?