"Jamen, du er jo gravid, må du gerne få pulsen så højt op?!"

3 grunde til at jeg træner

Der er vist ingen tvivl om, at træning og det at have en aktiv livsstil er en del af mig og min identitet. Det har det været i mange år, men særligt de sidste 3 år, som selvstændig personlig træner. Før jeg flyttede til Kbh for 10 år siden, var fodbold en del af min hverdag i 10 år. I Kbh fik jeg øjnene op for først spinning, som jeg gik til 4 x ugen i 1 år, og efterfølgende blev jeg hooked på styrketræning. Min træning har derfor de sidste par år, bestået af styrketræning og løb – hvor jeg især er vild med intervalløb.

img_4960

Jeg kunne med garanti nok komme med et hav af grunde til, hvorfor jeg træner, men jeg har valgt at fremhæve 3. Jeg træner:

  1. …fordi jeg gerne vil passe på min krop og styrke den til at klare hverdagen i mange år endnu
  2. …fordi jeg gerne vil holde mig sund og rask
  3. …fordi jeg bliver glad og har det godt med mig selv når jeg holder mig aktiv

img_5034

Jeg træner ikke fordi, jeg føler det er en (sur) pligt. Jeg træner heller ikke fordi, jeg føler jeg skal. Jeg gør det fordi jeg har lyst! Har jeg ikke lyst, så lader jeg værre. Og vigtigst af alt: jeg træner det JEG kan lide, og ikke hvad alle andre gør eller synes er den korrekte form for træning.

Hvis du mangler flere gode grunde til, hvorfor træning er godt for dig, så læs mit blogindlæg med hele 50 gode grunde.

Nu hvor jeg er gravid, så er det stadig vigtigt for mig at træne. Jeg vil gerne holde mig sund og rask, holde min krop stærk og give min lille dreng i maven de bedste vilkår fra start. Du kan læse mere her. Billedet er fra igår, mandag, som jeg tog efter min træning hos min træner Philip. Jeg træner stadig hos ham, ikke hver uge, men et par gange om måneden, da han er super skarp på AL træning, og lige nu giver mig gode redskaber til træning som gravid. Jeg er i uge 28 (27+2), og gik ind i 3. trimester igår.

Du finder et stort udvalg af alt mit Reebok træningstøj og sko her og her. Desuden har jeg skrevet et blogindlæg om tights, der er geniale, også til gravide.

img_1261

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jamen, du er jo gravid, må du gerne få pulsen så højt op?!"