Jeg afholder 2 holdtræninger mere!

Vind et par Reebok tights!

For et par dage siden skrev jeg et indlæg om de tights jeg bruger lige nu, og som jeg klart vil anbefale – uanset om du er gravid eller ej, men også fordi de er super gode at have på og har en høj talje. Læs her.

Et af de par, er de nye Reebok Lux Leggins, Cymatics print, som alle pigerne og jeg havde på, i onsdags til Reebok event i Power House. De er SÅ flotte, og virkelig behagelige at have på. De kan bruges til cardio, styrketræning, Reformer, yoga osv. Altså noget af en all-around tight, ren win-win 🙂

reebok-tight

fullsizerender-2

Jeg er så heldig, at jeg har 2 par Reebok Lux Leggins Cymatics print, som jeg må give til 2 endnu mere heldige vindere!! Hvor fedt er det lige? 🙂 Hvis du gerne vil vinde et par, skal du gøre følgende:

 1. Skriv din størrelse og hvad der sidst gjorde dig mega glad i kommentarfeltet

Jeg har selv et par i str. M. Normalt bruger jeg S, og kan stadig passe nogle i S, men M sidder lidt bedre og strammer slet ikke på maven, nu hvor jeg er nået til uge 28 (3. trimester) 😉

Vinderen finder jeg på fredag d.25/8, som får besked via mail. Held & lykke <3

227 kommentarer

 • Anne

  Jeg krydser fingre for at du endnu ikke har trukket en vinder 😉
  Det der netop gjorde mig vildt glad og stolt, var da jeg her til aften løb i mål til DHL stafetten! De 5 km blev løbet på 25 min, og det var jeg vildt tilfreds over!
  Jeg tror jeg kan passe en str small, og håber at jeg kan genoptage min løbetræning i fede tights!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  STR. L
  Jeg bliver glad når jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Haagensen

  Str. L – Sidst jeg blev mega glad, var da jeg endelig fik bekræftet, at jeg skal udleve en kæmpe drøm. Jeg skal til Sydafrika og arbejde som frivillig på et sted, der er dedikeret til at rede løver fra triste skæbner så som jagt, turist underholdning og lign. Det bliver forhåbentligt den fedeste oplevelse at komme helt tæt på de store katte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det er da min datter kom hjem med en hjemmelavet kniv i træ fra skolen – hun havde brugt meget tid på den og ville have at jeg skulle have den 🙂 den er givet fra hjertet og derfor værdifuld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marekka

  Str. S 🙂 pt er jeg mega glad, fordi jeg har nydt en uge i London med mine søskende og fik dem snydt til at gå et havlmarathon den ene dag❤😄💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fredsbo

  Str. S.
  At jeg efter laaang tid med et skadet korsbånd og menisk, som er blevet opereret endelig kan begynde at spille fodbold igen, som jeg altid har gjort ☀️😄⚽️💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Str. L
  At min yngste, helt ud i det blå sagde, Tak fordi du er sådan en sød mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Thinggaard

  Str. M – Efter en træls dag er der intet der gør en mega glad end at overstå en total god træning med skønne mennesker omkring dig! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Søby

  Str xs. Jeg fik et kompliment efter en udemærket sportspræstation 😊💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Krogsgaard

  Str. S – en dejlig besked fra en savnet veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Str S 🙂
  Blev mega glad da min veninde kom med blomster i sidste uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Marie Erenskjold

  Str. Small – at min kæreste(som bor i Jylland) sendte blomster til mig her i Kbh 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  At alle mødte op til min fødselsdag….
  strM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  At jeg gennemførte at løbe hele 12 km i lørdags💪🏻 Uden pause💪🏻 Str.M🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lækker konkurrende:) Det sidste der gjorde mig glad var at hygge sammen med mine veninder. Størrelse xs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Morgenmaden på sengen fra min dejlige kæreste gjode mig glad!
  Str. M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str. M😊 jeg blev sidst mega glad i morges da jeg hørte hjertelyd til 12 ugers scanning. Glæden kom til udtryk i en masse tårer der slet ikk var til at styre – skønneste oplevelse😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CecilieB

  Jeg var lykkelig og i himlen i går, dansende på forreste række med en flok venner til et brag af en koncert.
  Strørrelse M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min veninde som jeg hyggede med igår, str xl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg bruger str. small. Det der sidst gjorde mig rigtig glad var at lege med min skønne nevø på hans fødselsdag i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Gregersen

  Det sidste der gjorde mig glad var at se min veninde igen efter hun har været ude at rejse! Jeg har savnet hende 🌸
  Jeg er en str. S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Winther

  Jeg bruger str. Small. 🌻 Det sidste der gjorde mig glad var at jeg blev meldt ind i fitness med min veninde og at vi havde en for fed træning efterfølgende!👏🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det sidste som gjorde mig virkelig glad var da jeg valgte at få en personlig træner ind over min træning. Nu har jeg selv styr på hvad jeg kan gøre for at nå mine mål og bliver udfordret af min seje træner i SHC. Det gør mig så glad og mere selvsikker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  At komme hjem på ferie i Danmark og se alle ens venner og familie igen.. at se ens unger nyde ens hjemlande.. Så glad at 10 dage er blevet ændret til 21 dage istedet.. ☺️

  Str XL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Bak

  Str. M (tror jeg) 😝
  Sidst jeg blev mega glad var da jeg afsluttede en borger i et genoptræningsforløb og havde han til slutsamtale forleden, hvor han fuldt ud havde opnået alle sine målsætninger og kan nu løbe efter bussen! (Skal lige siges jeg er fysioterapeut og arbejder på et kommunalt genoptræningscenter, som har borgere over 65 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sidst jeg var glad var da jeg skypede med min mor 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Høegh Jensen

  Str. M
  Det sidste der gjorde mig glad, var i går aftes, hvor jeg og min veninde gik en tur langs vandet og fik set den smukkeste solnedgang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Str S, så smukke! Det der sidst gjorde mig glad var en fyraftensøl i høj solskin og et spil backgammon med min kæreste. 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Str. M.
  Det der sidst gjorde mig glad var noget så basalt som at min dejlige veninde brugte tid på at smøre madpakke og lave morgenmad til mig, da jeg i går var i Kbh for at arbejde og jeg sov hos hende. Det er de små tjenester og glæder, der gør forskellen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Str. S
  Det der sidst gjorde mig rigtig glad var at være til gymnastik træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Nielsen

  Mega fede Str S / evt str M hvis jeg er så heldig at blive gravid 😀
  Sidst jeg blev glad, var da jeg opstartede i IVF ( fertilitetsbehandling ) på Hvidovre i mandags … har ventet 10 måneder på at få plads til regensglas IVF , efter 4 mislykkes forsøg i IUI/ insemination 😞😢💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Andersen

  De er så fine, det skulle være en str. m hvis jeg vandt 😊
  Jeg er selv gravid i uge 25, og har virkelig problemer med at passe mine træningsbukser. Sidst jeg blev rigtig glad var i uge 20 til misdannelsesskanning hvor vi fandt ud af at vores lille dreng er helt perfekt og har det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Ih hvor er de flotte 😀 Hvis jeg er den heldige så str. M. Sidst jeg var mega glad var i tirsdags da jeg var oppe og forsvare mit speciale og bestod med bravour!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Nordbag

  Sidst jeg var glad helt ned i maven, var i sidste uge da min søn sagde at det var den bedste ferie nogensinde 🙂 Vi har været i Lalandia og LEGOland som lige er noget for en på 4 år 👌🏼 Hvis jeg blev den heldige, ville et par i str L gøre mig glad 💙🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin konkurrence – jeg ville ønske dem i en størrelse S 🌟😍 De er virkelig smukke de tighst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Str. L. Jeg bliver rigtig glad hvis min man holder hvad han har lovet mig og tager mig med til Maldiverne. 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tricia Gillesberg

  Jeg vil være så glad for at vinde dem i M. Jeg blev Mega glad i søndags, da min skinnebensbetændelse er så godt som væk, så jeg igen kan begynde at løbe-træne og komme ud på min nykøbte racer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uh sådan et par i str. S kunne jeg godt bruge 😃Jeg skal til at starte mine træning op igen nemlig💪🏼 Det gør mig rigtig glad når jeg tænker på at jeg snart skal til Thailand med min kæreste ☀️😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Juul Jensen

  Jeg vil meget gerne vinde et par i str. M.
  I tirsdags løb jeg en tur med min søster, som hjalp mig med en ny løbe pr. på 4,5km på 24 minutter 🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  En størrelse S, er jeg ret sikker på vil passe mig 🙂

  Det der sidst gjorde mig sådan RIGTIG glad, helt ind til knoglerne, var da min kæreste og jeg fik vores lille hundehvalp, for præcis 3 uger siden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg vil gerne vinde et par i str. M

  Det gjorde mig rigtig glad og stolt da jeg i går gik et “niveau op” mit løbeprogram og kunne løbe det til punkt og prikke og stadig føle overskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stæhr

  Jeg ville gerne vinde et par i str L/XL.
  Er i gang med en større livsstilsomlægning, hvilket kræver en del – både fysisk og psykisk. Det er svært at skulle ændre alle de vaner og tanker man plejer at have 🙂
  Jeg har fundet ud af at nyt træningstøj er en kæmpe stor motivationsfaktor for min træning – så derfor ville jeg elske at vinde de flotte tights 😀
  Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil gerne vinde dem til min bedste veninde, der lige er blevet mor!! Str. S ☺️ Hun vil elske de reebok tights når hun stroller med barnevognen og selvfølgelig også til en svedig mor/baby💪👼🏻 workout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Str M. At mine veninder havde lavet en super sjov sang til mig til min 40 års fødselsdag ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg bruger str. small og lige for tiden gør det mig rigtig glad at jeg er kommet ind på mit drømmestudie 📚☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Str small
  For tiden gør det mig rigtig glad, når jeg starter min morgen med en løbetur og afslutter den med et dyp i havet. Man møder dagen på en rigtig rar måde og med ekstra meget energi og smil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Uh ha! Der er mange ting, der hver dag gør mig glad! I går aftes havde jeg en hylende sjov aften med tre af mine bedste veninder til pizza og rødvin. Gik smilende og næsten grinede i seng og vågende i lige så fantastisk humør. Og så gør det mig glad at træne – er på vej “op” efter halvandet år med diskusprolapser og nu både squatter og dødløfter jeg! Jeg bruger str small :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ciara

  Det der sidst gjorde mig rigtig glad var da jeg fandt ud af at jeg er gravid. Nu er jeg i uge 19 og min kæreste og jeg skal have en dreng til Januar som vi glæder os helt vildt til 🙂
  Str S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Størrelse M😍
  Det sidste der gjorde mig glad var at min kæreste kom tideligt hjem efter sin første dag på uni, da vi havde 3 årsdag som vi egentlig havde planlagt ikke at holde pga hans start👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulu

  Det der sidst gjorde mig glad var at starte på mit speciale og føle at det er det rigtige jeg laver. Hver dag sætter jeg pris på at jeg laver noget som gør mig glad. Det gør mig glad at jeg er med til at gøre en forskel for mennesker, der lider af diverse sygdomme.

  Hvis jeg vandt, ville en str. XL være super lækkert 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Str. S
  Jeg blev rigtig glad sidst, da jeg slap af med DOMS i benene 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg er lige nu igang med et og er nu nået til uge 5 og har indtil nu smidt 5 cm i taljen. Men Det bedste er hvor mega glad og hvor meget overskud man får af sundkost og træning – kunne godt bruge et par i størrelse L, i kampen mod kiloene !!
  Han en fantastisk dag !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg er rigtig glad lige nu, da jeg lige er kommet hjem fra en fed bentræning med en skøn veninde! Jeg kunne godt tænke mig de flotte Tights i en str. M 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg er glad for at leve og glæder mig over min famile, og vil prøve at se positivt på livet på trods af længerevarende sygdomsforløb.
  Kunne godt bruge et par i str.L i mit genoptrænings forløb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Tror jeg er en str. XL (bruger normalt L). Jeg blev rigtig glad da min veninde som jeg ikke har set meget længe skrev og spurgte om jeg havde tid til at mødes i weekenden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg er en str. Xl. Det gør mig rigtig glad at holde sommerferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MaleneKH

  Det der har gjort mig meget glad her på det seneste er, at jeg er stoppet med at ryge. Jeg har røget on/off siden jeg var omkring 15 og nu er jeg 25 – jeg har tidligere prøvet at stoppe, men det var virkelig svært når man sad med et speciale der skulle skrives. MEN nu skal det være, og jeg kunne ikke være mere glad for min beslutning. Jeg er også begyndt at træne igen (løb og styrketræning), og jeg kan allerede mærke det meget på mit humør og min energi.

  OG så er min barndomsveninde lige kommet hjem fra New Zealand, så jeg kunne ikke være mere glad lige nu 😀

  Jeg bruger normalt str. S.

  p.s. tak for en fantastisk blog (og Instagram) Line – man kan virkelig få meget inspiration til hvordan man kan træne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOU

  Det der gjorde mig glad var at jeg har indført 30 min “mig-tid” før jeg fokusere på hvad jeg vil. Har altid haft svært ved at tænke på mig selv.
  Str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malikah

  Det der gjorde mig glad, var i går da jeg startede træningen op igen efter en lang ferie sydpå:) blev helt fyldt med ny energi så fantastisk 😝 Bruger str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  DR har lavet en ny omgang generation XL om overvægtige børn der skal tabe sig efter Holbæk-modellen, genså det på DR TV for 10 minutter siden. Og den glæde og stolthed man kan se i børnenes øjne, når de lykkedes… jamen, man griner med dem og græder med dem.
  P.S – min røv kan vidst ikke klemmes ned i en M endnu, det kan den forhåbentlig på sigt, men for nu må det være en L 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sidst at jeg blev rigtig glad og stolt var da jeg gennemførte Nordic Race i lørdags. Det gav mig blod på tanden til endnu mere træning,selvom min blå krop lige skal plejes lidt efter i lørdags. 😊
  Hvis jeg er den heldige vinder skal de være i en str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er de fine! Ville elske at vinde et par i str M! Er selv i fuld gang med et træningsforløb i Esbjerg, efter at have et Laura og Christinas forløb for dig og deres fine resultater! Sidst jeg blev virkelig glad, var i morges – da min datter på 3 år var gået ud af døren sammen med far, men kom løbende tilbage for at kysse lillebror og jeg farvel, det havde hun jo lige glemt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sidst jeg blev rigtig glad, var igår, da jeg på vej på arbejde på cykel, og kunne mærke et smil på mine læber. Jeg tænkte hvad det handlede om. Og kunne mærke at det er fordi at der er så mange ting der er ved at falde på plads. Post skilsmisse, nyt liv i Kbh, unger der trives efter mor og far er hver til sit, og i hver sin ende af landet, og at jeg faktisk havde det fint med at skulle tilbage på job efter en skøn ferie med unger, festival og alene tid 🙏☺️ Smil og taknemmelighed
  PS, str M 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det der sidst gjorde mig glad, var her til morgen da mine tre dejlige børn og mand vækkede
  Mig med fødselsdagssang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Str. S❤️
  At se smilet på min lille nevø, giver glæde og energi der rækker i lang tid 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Str. M 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Str S😍😍
  Da min kæreste næsten lige er kommet hjem fra godt 6 mdr. udsendelse!😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  I fredags hvor jeg afleverede min fagprøve, og er nu et skridt tættere på at være færdiguddannet 😄 disse i str. S ville være fantastisk 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vildt lækre tighst, ville være dejligt med en str. L. Jeg blev mega glad da jeg fik at vide at jeg ville få en insulinpumpe istedet for penne – det sker på fredag og jeg glæder mig sååå meeeeget😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  4 ugers intens og oplevelsesrig sommerferie og kvalitetstid med familien gør mig glad <3 Nu starter træningen igen i nyt center, så nye lækre tights vil være kærkommen her i str XL.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne schwartzkopf

  Jeg ønsker mig dem i Str l.
  Havd der gør mig glad😊Hverdag er en gave som man skal huske at nyde, livet kan desværre ikke byttes🙏Når så det er sagt, så havde jeg en kanon dag, min datter fik mig med til crossfit på stranden, det var sjovt hårdt, og et klap på skulderen om at selv om jeg lige om lidt runder 50 så er det ikke forsendt til prøve noget nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Lund Mikkelsen

  Super flotte tights👍 dem ønsker jeg mig i str S.. Der er mange ting som gør mig super glad! Især at kunne give noget til andre – derfor skulle min søde datter have de her tights hvis jeg vinder.. 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Olsen

  Jeg ønsker mig dem i str. L. Det, der sidst gjorde mig glad, var at se mine klassekammerater fra gymnasiet. Vi har ikke set hinanden siden studentertiden, så da vi endelig fandt en aften, hvor alle kunne, var det bare så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ønsker mig en str.small 💪
  Jeg blev så glad i dag da mindstemanden i huset tog sine første stolte skridt ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Rasmussen

  Jeg kunne godt tænke mig str medium. Sidst jeg blev mega glad var da jeg kom hjem fra en lang arbejdsdag til aftensmad i sommerhuset kreeret af mine søde kæreste og mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sidst jeg var sådan glad heelt ned i maven, var i fredags, da min aller kæreste barndomsveninde og jeg var til koncert under åben himmel i barndomsbyen med Gnags og Danser Med Drenge! Det bragte lige fluks den gode 90’er barndom tilbage på et splitsekund og der blev sunget og danset, præcis som vi gjorde på børneværelset 😂👌🏻💜
  Str. XL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sidst jeg var sådan glad heelt ned i maven, var i fredags, da min aller kæreste barndomsveninde og jeg var til koncert under åben himmel med Gnags og Danser Med Drenge! Det bragte lige fluks den gode 90’er barndom tilbage på et splitsekund og der blev sunget og danset, præcis som vi gjorde på børneværelset 😂👌🏻💜
  Str. XL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Størrelse L 😄
  Jeg var rigtig glad i lørdags da jeg var i venindeselskab til tapas og koncert. Jeg har ondt i hele kroppen af at grine og danse endnu 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Str. small.
  Jeg blev sidst rigtig glad i formiddags, da jeg sad og spiste brunch med min familie, og jeg kom til at tænke på hvor højt jeg elsker dem og hvor heldig jeg er at have dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Str. L 😊 jeg var rigtig glad igår da jeg besøgte mine forældre og vi snakkede om alle de gode fjollede ting vi har oplevet 😁 Det var god motion for lattermusklerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Str. L 🙂
  Jeg bliver glad af at tænke på, jeg kom ned at træne hertil aften trods træthed og manglende overskud. Jeg var lige ved at blive hjemme og falde i snackskabet i stedet. Men jeg kom fandme afsted. Og det er jeg glad og træt på den fede måde over nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Da jeg hentede min datter som lige er startet i skole, og hun er bare så glad og stolt over alt det nye hun oplever. Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Str. M, sidst jeg var rigtig glad, var for 2 min siden, hvor min mini på 27+5 sparkede godt til 😁😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Wittrock

  Str. M
  At hente min søn i børnehaven i dag og få at vide at jeg var en tryllemor, fordi jeg kunne trylle mere pasta frem da vi var på sommerferie og endnu mere i dag fordi jeg kunne trylle lasagne frem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Str M
  Det der sidst gjorde mig glad, var i fredags, da jeg tilmeldte mig motorcykel kørekort, så jeg kan køre på min afdødes fars veteran motorcykel!
  Glæder mig endnu mere til i morgen, hvor jeg starter 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Hansen

  Den største lykke var, da jeg den 6/6-17 fik at vide at jeg endelig var blevet gravid efter 2,5 år i behandling. Den følelelse af lykke kan ikke beskrives 🙂 Og er om et par dage 4 måneder henne 🙂 Jeg ønsker str M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min størrelse er S.
  Jeg blev mega glad, da jeg i går fik lov at skygge-instruere 2 dansetracks til en fitness time, og 2 fremmede damer efterfølgende roste mig for mit smil og min teknik. Jeg skal på uddannelse i konceptet nu i weekenden, og glæder mig vildt meget til at sprede smil og sved rundt om i centrene. De her tights vil være perfekte til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Er super glad for at være i sommerhus med min mand og nyde sidste ferie alene bare os to før vi bliver tre til december. Str. L i håb om at maven kan være der. Tak for spændende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Da maven også snart begynder at vokse her som giver den største lykkerus 😊
  Så skal træningen også forsætte herhjemme, derfor kunne jeg godt tænke mig at par i str. L 🙏💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Wow de ser lækre ud 🙂
  Str. S
  Det må være min skønne mor og lillesøster da vi mødtes på cafe søndag og fik god mad og hyggede. Min lillesøster gjorde mig også rigtig glad i dag da jeg var presset over en ventende bentræning da jeg stadig er øm efter den sidste træning og hun blev på cardiomaskinerne i 1 time for at vente på jeg fik fri så vi kunne tage en træning samme og jeg lige kunne blive presset og det gjorde at jeg havde en super ved bentræning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Med minimum 4 ugentlige træninger i form af styrketræning og løb, trænger jeg i den grad til et par nye, så et af de slidte par kan ryge ud.
  Derudover blev jeg sidst mega glad, for 2 uger siden da jeg valgte at sige mit job op, for at studere igen😄..I en alder af først i trediverne🙈tro det eller ej men DEN beslutning gjorde mig rigtig glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Str. S – jeg blev rigtig glad idag, fordi jeg løb 10km. Selvom jeg var mærket fra weekend og har haft en RIGTIG mandag! 💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Buck

  Str L. Dé, der sidst gjorde mig glad, var da jeg klarede to hårde hold i rap, uden at hoste blod op. Blev så glad over, at min form bliver bedre og bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str M – sidst jeg blev rigtig glad var søndag aften, da jeg gik i seng og rigtig kunne mærke at jeg havde brugt min krop, på en god omgang TRX igen løbetur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Str S 🙏🏻 er meget glad for at mig og min søster i dag fik slået græsset i vores kolonihave 😂 Den trængte lige lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Str. L – har lige spist en lækker omgang hjemmelavede samosaer, mere skal der ikke til at gøre mig glad 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine reingaard

  Str xl tror jeg, har stadig mine første par Reebok tights til gode😊
  Jeg blev sidst rigtig glad da jeg fejrede bryllupsdag med manden for et par dage siden. I en travl hverdag med job, unger og træning er det dejligt med lidt partid😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sidst at jeg blev virkelig glad (udover hver dag når min datter kysser mig) var for nylig, hvor vi herhjemme fandt ud af at vi venter vores 2. barn 😍🙏🏼 str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie thomsen

  At se min dejlige veninde til Nordic Race løbe et pisse godt løb i eliten. Hun havde startet sæsonen skidt og havde brug for en god oplevelse.
  Jeg blev så rørt, da jeg så hende komme om hjørnet som nr 6 og holde den hele vejen i mål. Det gjorde mig så glad og jeg er så stolt på hendes vegne 😍
  Str S 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg skal vidst have dem i en str L…
  Og sidst jeg var glad – sådan rigtig rigtig ekstatisk glad, var da jeg gennemført Nordic race i lørdags sammen med min personlige træner 😊 Et år efter jeg startede kampen mod kiloen lykkedes det at gennemføre Mordic Race og det var bare den vildeste glade, gode, euforiske oplevelse og tilmed helt vildt sjovt undervejs – også hårdt… men mega fedt 😊😃🏃‍♀️💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel Olsen

  Har optur og total glad over at jeg er kommet igang med at træne igen, efter pause pga. Skade og lav motivation! Men nu er den tilbage!! Og samtidig at min bedste veninde snart får en lille prinsesse 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Str S – hm , – vinderen må være det lille barn på 7 mdr jeg passede på hospitalet sidste uge – hans smil, grin og berøring over at endnu en sygeplejerske i hvid kjole, kom ind på stuen og lavede massere af sjove grimasser og sagde mærkelige lyde 😂.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sikke nogle flotte tights, dem vil jeg gerne vinde i str. xs.
  Gensyn og træning med min veninde efter jeg kom hjem fra ferie i fredags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Str M 😍🍀 Startede idag på mit job som fysioterapeut efter 3 ugers sommerferie. Var rigtig træt efter en lige-på-og-hård mandag efter ferien, og orkede faktisk ikke at træne idag – men lillebror tog mig i nakken og sørgede for at jeg kom afsted, samt pressede mig under træningen. Nu super glad og tilfreds med at jeg kom afsted 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skulle nok bruge dem i en M.
  Det der sidst gjorde mig rigtig glad, var i sommerhus med mine forældre. jeg siger at jeg ville løbe en lille tur, hvorefter min far springer op og spørger om han ikke må komme med. Vi løber sammen og glæden i øjnene på min far, gjorde kampen om at få vejret det hele værd. Han nød en løbetur med sin datter, hvilket jeg naturligvis også gjorde. Det er dejligt når man kan mærke ens selskab er nok for et andet menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En astronaut-is med TRE VINGUMMIER! 😀
  Så var min dag gylden!
  Jeg er også gravid, så en størrelse M må jeg nu også hoppe i for behageligheden, og hvor ser de lækre ud!
  Udover det, tillykke med graviditeten og hvor er det rart at følge en, der også holder mullerne i gang;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Sikke et par lækre tights 😍😍
  Dem gad jeg godt vinde i str S.
  Jeg var sidst glad i formiddags da min træning var veloverstået og adrenalinet stadig pumpede 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er lige blevet boksetræning, for motionsboksning holdet. Og jeg havde min første halvtime med holdet for nogle dage siden og jeg har haft det virkelig dårligt over det og været nervøs over om jeg kunne klare denne opgave med at stå foran andre. Men da vi var færdig, kom de alle hen og roste mig for den gode træning som jeg havde sat op for dem og måden jeg holdte dem igang med mit gode humør. Og at de glæde sig til næste gang med at blive knoklet igennem. Det gjorde mig mere end glad og betød al verden for mit selvværd. Så selvtilliden har fået et hak opad og det ville da være endnu bedre med sådan et par lækre nye Tights at træne i og være lidt pæn foran dem alle 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er lige blevet boksetræning, for motionsboksning holdet. Og jeg havde min første halvtime med holdet for nogle dage siden og jeg har haft det virkelig dårligt over det og været nervøs over om jeg kunne klare denne opgave med at stå foran andre. Men da vi var færdig, kom de alle hen og roste mig for den gode træning som jeg havde sat op for dem og måden jeg holdte dem igang med mit gode humør. Og at de glæde sig til næste gang med at blive knoklet igennem. Det gjorde mig mere end glad og betød al verden for mit selvværd. Så selvtilliden har fået et hak opad og det ville da være endnu bedre med sådan et par lækre nye Tights at træne i og være lidt pæn foran dem alle 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine mogensen

  Str. L.
  Det sidste der gjorde mig glad var, hvor fantastisk mit nye arbejde er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er netop begyndt at træne med en god veninde, og det er fedt, at man kan motivere hinanden samtidig med, at man har det sjovt og får svedt.
  Størrelse small, ville være perfekt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  STR. S.
  Gensyn med min bedste veninde efter en lang sommer på hver vores kontinent 🌎🌏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det sidste jeg blev rigtig glad over var da en ældre dame i fitness kom over til mig efter at have luret mig lidt af og spurgte om jeg måske ville lære hende bare en af øvelserne jeg lige havde lavet. Det ville jeg selvfølgelig gerne og vi trænede lidt sammen. To uger efter (igår) ser jeg hende igen og vi snakker og hun smiler stort og spørger om hun må give mig et kram for hun var SÅ glad for de øvelser vi havde lavet og det hjalp endda på hendes balance – det var så fedt at se hvor glad hun var over vi havde brugt bare 15 min. Sammen den første gang 😄
  Str. L ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Sejersen

  Jeg bruger en str M – ville være så fedt at vinde dem!

  Det der sidst gjorde mig glad var tidligere i dag. Jeg har en dreng fra december og hver mandag og torsdag går vi til mor/baby træning sammen. Vi var så afsted i dag, og det bringer mig så meget glæde at vi har disse timer sammen. Vi hygger os begge to – Oliver får trænet ryg og er en del af øvelserne og jeg er fysisk aktiv og har kvalitetstid med mit minimenneske – det er nogle af de bedste timer i ugen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der sidst gjorde mig rigtig glad, var at se min kæreste igen, og mærke vores kærlighed. Vi er netop påbegyndt et langdistanceforhold efter 2 år sammen, og det er hårdt 😅🙌🏼 Men med den rette indstilling, lader alt sig gøre🙅🏼
  Str. M 😍👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jensen

  Det der sidst gjorde mig glad, at vågne op hver dag og leve livet! Efter jeg mistede min mor har det hele gjort rigtig ondt, man lære at prise sig lykkelig over livet og hverdagen når man mister nogen der betyder så meget for en!
  Jeg er en str S🙏🏼🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Det der sidst gjorde mig glad, var at komme op arbejde efter weekenden. Arbejder på et bosted for handicappede og at være sammen med beboerne, gør mig super glad! 👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str. S

  Det der sidst gjorde mig utrolig glad, var faktisk igår, hvor jeg løb marathon sammen med 2 søde løbe-buddies.. Hold kæft hvor vi grinede, sang, jokede og bare NØDT alle 42,2 km..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Eriksen

  Str. M
  At være på ferie i Paris med min dejlige kæreste, som jeg venter barn med til januar.
  Har fulgt med på bloggen længe, og det er kun blevet mere inspirerende at følge med efter jeg også selv er blevet gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Str. S ⭐️
  At vågne op til endnu en mandag, hvor jeg står i holdsalen fyldt med glade medlemmer 🙌🏼 #kickstarterugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Str. M.
  Min succesoplevelse var klart da jeg for et par uger siden fik nyheden om, at jeg endelig er kommet ind på mit drømmestudie, som er fysioterapeut. Jeg kom desværre ikke ind sidste år, så efter at have kæmpet med at få så meget erfaring som overhovedet muligt, er jeg endelig kommet ind og jeg glæder mig til at komme på skolebænken igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Kirstine

  Str. Small 🙂

  Jeg kan se i kommentarfeltet at jeg ikke er den eneste der fik en succesoplevelse i lørdags, men som flere andre var det sidste som gjorde mig virkelig glad at gennemføre mit første Nordic Race, jeg kom derfra med nogle fantastiske og grænseoverskridende oplevelser og var faktisk bedre end jeg selv havde forventet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg ønsker mig et par i str. S – Sidst jeg blev megaglad var da jeg tog i sommerhus med en god veninde. Vi brugte det lidt tvivlsomme sommervejr som undskyldning for at spise et bjerg af pandekager lavet på gammeldags maner med smør og hvidt mel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina S. Nielsen

  Str. M 🙂
  Det sidste der gjorde mig glad er at min mand og jeg havde 1 års bryllupsdag igår og kunne se alle talerne igennem på film for første gang, samt mærke vores lille pige i maven sparke 😀 Jeg er halvvejs i min graviditet.
  Krydser fingre for at vinde, maven kan snart ikke være i de andre tights længere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Str Small❤️ Det sidste der gjorde virkelig glad, ja faktisk lykkelig, var at gennemføre mit første Nordic race i lørdags🔥💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold da op, de er fede! Str. S! 😀 Da jeg var ude med mine veninder i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Rigtig fin præmie! Jeg bruger str. M.
  Det der sidst gjorde mig rigtig glad var her i weekenden som blev brugt på festival med fest, farver, god musik og ikke mindst gode venner. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uh de er fede! Da min søn havde grineflip i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvor er det nogle fed tights 🙂

  Gerne str S – det som gjorde mig rigtig glad var det jeg kom træt efter 3 timers, så havde min dejlige mand lavet mad og ryddet op <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville elske at vinde dem. De ser super fede ud! Jeg bruger str S 🍀 Mine fingre er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Sidst jeg blev mega glad, var da jeg så min hund efter at have været væk fra hende i tre uger. Str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  De er så fede de tights! Hvis jeg fik fingrene i et par, så skal det være str. S 😍🙌🏽
  Sidst jeg blev rigtig glad, vr i weekenden da jeg løb Nordic race, hvor 2 af mine veninder pludselig troppede op og heppede på mig, selvom de slet ikke havde tid. Da jeg kommer i mål havde de købt sneakers, som de ved er mit ynglingsslik! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Da min veninde blev gift og fik sin Nanna igår 👰🏽👰🏽. Det var en stor og overvældende dag med masser af kærlighed og lykke 😍

  Jeg ønsker mig et par i str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina slot

  Da min niece på seks år ringede i går. Kørte fuld fart på min cykel gennem Københavns stressede gader, da min mobil ringede. Jeg havde høretelefoner i ørerne og så ikke, hvem der ringede. Først kunne jeg ikke forstå personen i telefonen og tænkte ‘årh Gud endnu et opkald fra en udlansk dame, som søgte penge’. Indtil jeg får lyttet rigtig efter og min niece råber igen ‘moster jeg har tabt en TAND’ mit hjerte smeltede og alle stressede cyklister forsvandt mit i myldertiden. Min aften, samt resten af ugen vil være reddet. Nu glæder jeg mig bare til næste Jyllandstur, hvor jeg helt sikkert skal høre om, hvordan tandfeen byttede hendes tand med en tyver✨ Størrelse L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er de bare total kanon fede😍 vil så gerne vinde den🍀 tror det er str l… Jeg har sidst været mega glad i dag da jeg har hygget med en veninde, og det har virkelig været med grin til tårer i øjnene osv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina slot

  Da min niece på seks år ringede i går. Kørte fuld fart på min cykel gennem Københavns stressede gader, da min mobil ringede. Jeg havde høretelefoner i ørerne og så ikke, hvem der ringede. Først kunne jeg ikke forstå personen i telefonen og tænkte ‘årh Gud endnu et opkald fra en udlansk dame, som søgte penge’. Indtil jeg får lyttet rigtig efter og min niece råber igen ‘moster jeg har tabt en TAND’ mit hjerte smeltede og alle stressede cyklister forsvandt mit i myldertiden. Min aften, samt resten af ugen vil være reddet. Nu glæder jeg mig bare til næste Jyllandstur, hvor jeg helt sikkert skal høre om, hvordan tandfeen byttede hendes tand med en tyver✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fedt mand! Sidst jeg blev rigtig glad var i går, da jeg sammen med 10 andre piger troppede op hos en af mine veninder og holdt mini-polterabend for hende på trods af graviditetsgener. Hun var SÅ sej. Glæder mig til brylluppet næste lørdag! P.S. hvis jeg er så heldig at vinde Reeboks fede tights, vil jeg gerne have en størrelse L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville elske at vinde et par i str. S 👏🏼
  Det sidste som gjorde mig glad, var da jeg var sammen med en af mine bedste veninder, som jeg ikke ser så ofte. Jeg sætter derfor rigtig stor pris på de tider vi har sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Str. S
  Sidst jeg blev rigtig glad var da min far ringede og sagde han havde haft en god dag- dem er der ikke mange af for tiden!! Det der gør mig glad hver dag er når jeg kigger på min familie og kan mærke deres glæde og kærlighed 💙❤️💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Mega fede tights ✌🏻ville være for cool at vinde dem! Skal nok bruge en XL hvis det findes. Har mange ting i livet der gør mig glad, men var til en super sommerfest i går hos nogle dejlige venner. Her kunne jeg med god samvittighed nyde aftnen med et par ekstra kalorier, da dagens træning var overstået med super inspiration fra dig. Jeg er vild med dine gode trænings tips, så tusind tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Str. M – jeg blev sidst rigtig glad i morges, da jeg var ude på min løbetur. Jeg er lige flyttet til København fra Aarhus og kender nærmest ingen – ingen at løbe med (endnu) i hvert fald. Jeg løb rundt om Damhussøen, og jeg glædede mig over hver en løber, som alle var på ‘godmorgen’ med hinanden. Hvor er det bare skønt, og hvor bliver man glad i en ny by, og alle er fremmede, men vi er alligevel alle på “godmorgen” ☀️🙏🏼💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg drømmer om et par i str L.

  I dag blev jeg simpelthen så lykkelig indeni da min veninde løb over målstregen til KMD Ironman. Jeg er så stolt på hendes vegne. Og hun var så glad. Og havde desuden en pisse god tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg træner de skønneste børn som desværre kæmper med overvægt, og det gør mig glad helt ned i maven, hver gang at jeg er sammen med dem. Det er simpelthen det bedste at opleve deres udvikling og se hvordan mange af dem bliver gladere, af at være en del af et fællesskab hvor de ikke skiller sig ud. Kunne super godt bruge de lækre tights til træningen. Str. M 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Veng

  Str S – elsker Lux-modellen
  Blev vildt glad da jeg blev 39 i torsdags og min 9 årige datter havde brugt sine lommepenge på at købe fine gaver i normal til mig og et porcelæns hjerte hvor der stod “jeg elsker dig mit af hele mit hjerte”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sidst jeg blev glad? Jeg er glad og taknemlig hele tiden, hver dag. Det skal vi alle huske – man ved aldrig hvornår det er for sent.
  Og hvis det er mig der bliver den heldige vinder, så bruger jeg str. Small

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Marie

  Jeg blev sidst glad da… Siden jeg blev gravid for 4 måneder siden har jeg været glad hver evig eneste dag over hvor heldig jeg er ved at være gravid med vores ønske barn 😍😍😍. Træning gør mig også glad, og da maven allerede er godt stor kunne det være så dejligt med disse bukser i en str. l.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sidste virkelig optur er en uges tid siden jeg lavede ny PR på 10 km 🙂
  Jeg kunne super godt tænke mig et par i str. small 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  De tights der er SÅ fede 😍 Vil gerne have en str. M! Det der sidst gjorde mig glad var at danse rundt i 40 min tidligere i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jeg var vildt glad hele dagen i går, hvor jeg fejrede lille, charmerende Charlies navngivning med kage, bobler og lækker mad og senere dansede med hendes stolte forældre over en stor mængde fadøl. Jeg vil gerne vinde de seje tights i størrelse L, så jeg kan se smart ud, mens jeg smider det ekstra sul, som festlighederne i går og resten af sommeren har kostet 💃🙈💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg blev helt vildt glad da min løbemakker og jeg forleden løb 15 km med en god tid 😃🏃🏽
  Det ville være dejligt, at vinde de flotte leggings i str. M, så jeg kan se godt ud til mit tredje halvmaraton 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg var ret glad for at hænge ud med en god veninde i sidste uge. Vil super gerne vinde dem i str M 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ønsker mig de flotte Rights i str xs (de mindste de har)🙏🏼
  Og jeg blev mega glad forleden da min kæreste overraskede på vores 2-årsdag med spa-dag efter en lang dag med arbejde og træning☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Str. S
  Jeg havde fri i torsdags, hvor jeg kørte i sommerhus og nød at solen skinnende og at det var muligt med en dukkert, uden det var alt for koldt😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev megaglad igår da jeg kom i mål til Nordic Race 🙂 Men jeg blev egentlig også ret glad, da min søster lige have en times tid til at drikke kaffe og gå tur tidligere idag!
  Str M kunne være rigtig nice at smide i kufferten når jeg endelig skal på sommerferie om et par uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Str S – jeg blev rigtig glad da jeg blev inviteret til jobsamtale til et muligt studenterjob!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Dorthe Adelsteen

  Str. M – bare fordi jeg syntes de er vildt fede🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Str. S. Jeg blev rigtig glad, da jeg i fredags fik svar fra hospitalet om at jeg ikke længere har celleforandringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str. Xs…. Blev glad for en time siden.. Da det lykkedes mig at forskrække min søn på 9 år… 😂 Ved godt jeg lyder som verdens dårligste mor.. Men har giver mig verdens største chok, på saglig basis!! Og endelig fik jeg ham!!!💪🏻💪🏻 (han synes det var sjovt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sidste gang var rigtig glad var i går aftes da vi fejrede dobbelt rund fødselsdag (40)for et par venner. Hele aften var bare dejlig. Der var cirkus telt i haven med bål. Helstegt pattegris, drinks og musik. Ved midnatstid spilles “Afrika” sangen for fuld hammer fra mixerpulten og lige dér der blev jeg bare glad og meget taknemmelig. Tænk at vi danser med gin i gassene under en stjerneklar himmel med vores bedre venner. Priviligeret, glad og ydmyg ❤️ Jeg ønsker mig str. Small 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie

  Jeg ville elske at vinde et par i str. S.

  Sidst jeg blev glad, var da jeg så glæden i min svingermors øjne da min kæreste og jeg gav hende en hjemmelavet gave til hende (og hendes mands) sølvbryllup.
  Gaven havde kostet os tid men små penge. Alligevel gik den rent ind. Det varmede virkelig mit hjerte at se en kvinde der virkelig fortjente det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bliver rigtigt glad og godt humør når jeg kommer afsted til træning, for det mere engeri til dagen..

  Vil vinde en str S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville elske at vinde et par i str M😊
  Noget der gjorde mig glad var at se min skønne veninde have den dejligste dag, da jeg sammen med en masse skønne piger i går tog fusen på hende og overraskede med hendes polterabend 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Str.M
  Et godnatkys fra mine drenge som akkurat er puttet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Jeg gad godt at vinde et par i str s
  En løbetur hvor jeg forventede at det ville være meget hårdt…..Men det gik meget bedre end forventet……så får man igen lyst til at træne😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg bruger str L, det som sidst gjorde mig glad, var da jeg fik at vide, hvor højt min kæreste savnede mig, fordi jeg havde været en hel weekend hos min mor, det rørte mig virkelig 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Lund Nielsen

  Jeg bliver mega glad og stolt når jeg kommer afsted til træning. Det er den bedste og dejligste følelse bagefter, men når man har overrevet en sene i armen og har armen i slynge på 4 måned så er det hele bare øv! Begrænset i at træne og vægttabet er vendt med ekstra fokus på maden. Derfor bliver jeg mega stolt når det alligevel lykkedes mig at tage det sunde valg og komme afsted til træning! 😊 Jeg bruger str. L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg bruger str. M og kunne vildt godt tænke mig at vinde nogle nye, lækre tights. Synes egentlig altid, at jeg er glad og i godt humør, men især på det sidste, da jeg har tabt mig lidt – ca. 4 kg indtil videre på trods a sommerferie. Lidt har også ret jo, og de 4 kg har i hvert fald gjort en forskel for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Mejer

  Jeg har løbet 5 km med min søde veninde – det er aldrig sket før, men der var overskud til snak og til at nyde udsigten. Det gjorde mig hamrende glad og stolt. 🙂 Efterfølgende blev der leget med hendes nye hundehvalp, og det gør bestemt en i godt humør 😍

  Jeg bruger str. M i Reebok, som er mit yndlings mærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Noget som gør mig glad er træning. Jeg bliver især glad, når jeg har min mor med til træning, fordi jeg elsker at se hende aktiv og jeg nyder altid hendes selvskab – hun er min bedsteven, i hele verden.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så bruger jeg en str large. 😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg har lige været nede og træne med en veninde, som altid gør mig så glad og opfyldt med energi efter lidt snak og god træning 🙂
  Jeg bruger str S, hvis jeg skulle være så heldig at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg er langt om længe begyndt at gå i fitness igen, hvilket gør mig glad! Så det ville da være super fedt med et par tights til træningen 💪🏻💪🏻 Gerne i str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Str. Xl

  Det gør mig glad at solen skinner og vejret (endelig) er godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg er for nyligt begyndt at løbe igen efter et halvt års pause grundet en skade – det har gjort mig meget glad! Hvis man er heldig bruger jeg M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg er lige flyttet til Grønland i en periode, hvilket gør mig ret glad! Det kalder på bakketræning :-). Hvis man er så heldig, så bruger jeg M!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det der sidst gjorde mig glad var da min kæreste og jeg i dag fik bestilt billetter til vores rejse til Bali til februar! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde bruger jeg en str. Small.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JYTTE

  Hov – glemte at skrive str. på de lækre tights – Str. S👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lillebror kravlede op på skødet og puffer lidt prøvende til lillesøster-maven – og spørger hvor hvor stor hun er nu. Han er vist ved at være klar til OGSÅ at være storebror ; )
  Str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Str. M.
  Det sidste, der har gjort mig mega glad, er min nevøs 3 års fødselsdag her i dag søndag. Det er skønt at opleve en 3-årigs glæde ved at blive fejret af familien! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JYTTE

  Det der gør mig glad lige nu er tanken om den rejse jeg er ved at arrangere for min mand og jeg – uden at han ved mere end at han skal skrive ferie i sin kalender. Flybilletter er bestilt – og nu hygger jeg mig med at finde den perfekte AirBnb-lejlighed. Det gør mig glad at tænke på hvordan og hvornår jeg skal afsløre det hele for ham – måske først i lufthavnen…🙈😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  En lille lur efter kun at have fået et par timers nattesøvn i nat, gjorde lige sådan humøret vendte fra at være muggen og sur til at have massere af energi til rengøringen.
  Størrelse S.
  God søndag😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Fro

  I morges, fik jeg den sødeste besked fra en veninde, der inviterede på en gåtur rundt om Engsøen. Så hyggeligt og endda i godt vejr (som jo næsten er en sjældenhed herhjemme, haha)
  – Bliver jeg den heldige vinder, ønsker jeg mig størrelse xs.
  God søndag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christiansen

  Str M❤️
  det sidste der gjorde mig glad, var et glas iskold isthe i sydens sol i barcalona med min dejlige veninde. Det er tiltrængt i en tid som denne – verden er kold, vi har kun hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dybdahl

  Nej, hvor ser de lækre ud. Drømmer om dem i str. S. De ville være perfekt til min lille gravide mave, som vokser sig større og større. Sidst jeg blev rigtig glad, var da jeg testede positiv på min graviditetstest, og da vi fandt ud af, at vi venter os en lille dreng til januar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Den her weekend har gjordt mig glad – har været sammen med min familie på landet, det er altid dejligt ❤️ Hvis jeg vinder bruger jeg størrelse S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Efter en omgang shopping blev der i fredags slappet af med en kop kaffe i hånden i en lille solplet – her kunne jeg ikke lade være med at smile for mig selv og føle glæden helt nede i maven.
  Jeg ville blive lige så lykkelig for et par nye (mega fede) tights i str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Grandahl

  Det sidste der gjorde mig mega glad, var da jeg i fredags besøgte min veninde Mathilde. Vi har været veninder i knap 20 år, og selv om vi er to så forskellige steder i vores liv (hun med barn, hus og kæreste og jeg single) så jeg bliver stadig så glad når vi ses, fordi jeg ved hun sætter lige så meget pris på vores venskab, som jeg gør.
  Jeg bruger str. M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Str. S 🙂
  Jeg har brugt min weekend sammen med mine to fætre og min storebror, som havde arrangeret noget ølsmagning og en bytur. Det gjorde mig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Str. S til mig 🙂
  Blev så glad, da min kæreste i nat kom hjem fra ferie, og her til morgen så overraskende med en ny parfume. De bedste gaver er klart dem man slet ikke forventer at få <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Fugl

  Jeg bruger størrelse S. Sidst jeg blev rigtig glad var i dag til frokost hvor min far og jeg hyggede med god dansk mad og grinede over ligegyldige ting. Ægte far-datter tid. Det kunne kun have været bedre hvis jeg havde haft de der flotte tights på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Fugl

  Jeg bruger størrelse S. Sidst jeg blev rigtig glad var i dag til frokost hvor min far og jeg hyggede med god dansk mad og grinede over ligegyldige ting. Ægte far-datter tid. Det kunne kun have været bedre hvis jeg havde haft de der flotte tights på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth Fugl

   Stadig størrelse S! Det seneste jeg er blevet glad over var at opdage at jeg havde skrevet min e-mailadresse forkert i første kommentar så jeg kunne nå at rette det og have mulighed for at vinde flotte tights 🙈😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Str M. Jeg er lige vendt hjem fra en dejlig solferie, som gjorde mig rigtig glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Str. xs. Det der sidst gjorde mig glad var en hyggelig fest med mine skønne venner, som jeg var til i går.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Størrelse small. Det sidste som gjorde mig glad var at tænke på min dejlige weekend. En god blanding af en bytur fredag og god træning lørdag og søndag, hvor fredagen er blevet svedt væk😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Str M. Det du gjorde mig rigtig glad var at jeg blev kaldt til en jobsamtale i næste uge 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Str. M
  Sidst jeg blev rigtig glad, var da jeg fik at vide, at jeg var optaget på det kongelige danske kunstakademi for design. Jeg har knokler så hårdt og så har det rent faktisk givet pote 😀 tillykke med peanut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sidst jeg blev rigtig glad, var da jeg fik at vide, at jeg var optaget på det kongelige danske kunstakademi for design. Jeg har knokler så hårdt og så har det rent faktisk givet pote 😀 tillykke med peanut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Str. S – det der sidst gjorde mig glad var at prøve en bikini der bare sad helt perfekt og fik mig til at føle mig fierce!!✌🏼 Det er længe siden at jeg har følt mig tilpas i bikini, så det var noget af en lykkefølelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er en str. S 😍🏃🏽‍♀️💨
  Det sidste der har gjort mig sådan riiiigtig glad, det er nok, at jeg endelig har fundet min træningsglæde (og livsglæde for den sags skyld) tilbage efter et LANGT forløb med depression, medicin og spiseforstyrrelse ❌ DET er bare for fedt – især fordi træning altid har været en kæmpe stor del af mit liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  En str. L ville være alletiders. Jeg blev rigtig glad, da volley-sæsonen startede forleden. Det er underligt at undvære en sport, som man holder meget af i næsten to måneder. Nu glæder jeg mig bare til et brag af en sæson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig et par i small. Det der sidst har gjort mig glad var følelsen efter dagens crossfit træning. Jeg går altid glad derfra, både fordi jeg har det super godt efterfølgende, men især også fordi jeg træner sammen med de sødeste mennesker i mit lokale center 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Det som sidst gjorde mig nega glad var, da jeg i sidste uge (ENDELIG efter seks årig og en dum knæskade) endelig kunne løbe en tur, uden at det gjorde ondt! Det gjorde mig mega glad motiveret! Jeg tror at jeg bruger en str M 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Str. S
  Det der sidst gjorde mig virkelig glad var at komme igang med at træne igen. Manglende motivation samt en virkelig irriterende skulderskade har holdt mig ude af gamet i små 3 mdr. Kom endelig afsted i dag, havde en virkelig god træning i nyt center og følelsen bagefter kan ingen skyde igennem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  En str. M ville passe perfekt 🙂
  Det, der sidst gjorde mig glad, var da min kæreste gav mig jordens største kram og bare holdt mig helt tæt, da jeg havde haft en rigtig øv-dag. Kærlighed gør glad <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Str. Small, ville være helt perfekt!
  Når dagen starter med en god omgang træning efterfulgt af lækkert med i selskab med min søde familie og verdens bedste veninder. Og måske en lille sjuzzzz eller to 💃🏼🍹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Str. M
  Sidst jeg var mega glad, var på arbejde… min svorger sendte et billede af min 5 min gammel nevø, med teksten : Hej moster – jeg stortudet af lykke, folk omkring mig kiggede mærkeligt og en gammel herre kom over og spurgte om jeg var okay – det ser lidt underligt ud at stå midt på gammel Kongevej i en hvid kittel & tude, men jeg kunne med smil og glæde i øjnene sige – jeg er helt okay, jeg er bare lykkelig – jeg er blevet moster til en sund og rask lille dreng 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sidst jeg blev mega glad var for ganske få timer siden, hvor min søster og jeg kørte ud og overraskede min onkel, tante og lille 9 mdr. gamle kusine med kage. De blev rigtig glade, og det er altid så hyggeligt at besøge den lille glade fis og følge med i hendes udvikling ❤️
  Str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh de ville jo være perfekte til min gravidmavse også! Str.M ville være perfekt 👌🏻 Hvad gjorde mig glad sidst – min datter på 3 år når hun vækker mig med “mor jeg elsker dig og lillebror i maven”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Busch-Petersen

  En str. small, tak! Jeg bliver mega glad hver eneste gang jeg skal til træning og når jeg er omgivet af mennesker jeg holder meget af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Størrelse M.
  Det der sidst gjorde mig glad var da min kærester og jeg var på ferie i 14 dage. Den sidste dag var dog den som fuldendte hele ferien, da han spurgte om vi ikke skulle begynde projekt baby når vi kom hjem. 👏🏼 Har ventet så længe på at han ville spørger, så nu det bare og krydse finger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Kok

  Jeg vil gerne vinde et par i str. M
  Det der sidst gjorde mig glad var at jeg lige har haft en mega hyggelig uge hvor jeg har set alle mine venner i forbindelse med en byfest i min by. De betyder Alt for mig så at se den alle har gjort mig meget glad 😃😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil tro, at en størrelse S, ville være perfekt! Det der sidste gjorde mig glad, skete for ikke særlig lang tid siden. Jeg fik af vide her i eftermiddags, at jeg skal være moster (for første gang<3 )den glæde kan jeg køre på i laaaang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Str. L
  Det, der sidst gjorde mig glad, var de mange kys og knus, jeg fik af mine to piger, da jeg afleverede dem hjemme hos deres far. Den glæde, de udviste, var bare helt fantastisk og gjorde mig glad – helt ind i hjertet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  StrM så min gravide mave kan passe dem 😍🙏🏼 Det der sidst gjorde mig klar og altid gør mig klar er når jeg kigger på min kæreste og tænker på at om få måneder sidder vi med et lille mirakel i armene. Den følelse gør mig varm indeni og lykkelig❤️ Føler mig heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Størrelse small…
  Sidst jeg var mega glad var, da jeg for første gang kunne holde min lille nye nevø, det er så livsbekræftende med sådan et lille menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine W

  Det sidste der gjorde mig mega glad var da jeg endelig kunne hente min lille hundehvalp, Carlo, hjem 🐶😍 Han bringer så meget glæde 😍😍Når han blir større glæder jeg mig til at løbe sammen med ham, og så ville det være så lækkert med et par pæne tights til turen (str. s) ☺️ #fingerscrossed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Str M
  Det der sidst gjorde mig glad var faktisk i dag.. lider meget af skinnebensbetændelse men i dag løb jeg 5km interval og intet at bemærke nu heller ik 5 timer efter 👏🏻👏🏻👏🏻 Mega lækre tights du har altid det lækreste trænings tøj👍🏻🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Str s! Det sidste der gjorde mig glad var og er mine lille nevø og hans fantastisk livsglæde om alt fra gynger til blåbær til grene og igen gynger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er generelt en størrelse 38, så det må passe med en størrelse M i de mega fede tights. Det der sidst gjorde mig mega glad var min og min kærestes sommerferie til Frankrig, som var en spontan kør-selv ferie. En ferie der endte som den bedste, fordi vi behøvede et pusterum midt i et hårdt forløb med fertilitetsbehandling. Krydser fingre ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg afholder 2 holdtræninger mere!