Er jeg klar til 3. trimester?

Jeg afholder 2 holdtræninger mere!

Jep, den er god nok. Efter stor efterspørgsel, så afholder jeg 2 udendørs holdtræninger mere i Fælledparken: onsdag, d.23/8 kl.17:00-17:50 og søndag d.3/9 kl.10:00-10:50. (Det er rykket fra onsdag d.30/8 til søndag, da der er DHL stafet i Fælledparken).

De sidste par gange har det været så sjovt, alle er blevet udfordret og har givet den max gas – uanset form og alder. Jeg har delt 2 af programmerne, som jeg har tæsket deltagerne igennem. Du finder dem her og her .

img_0829

Du kan deltage, ligemeget hvordan din form er, alder og køn (der har været et par fyre med), og hvis du har børn, så kan de sagtens tage med og lege ved siden af.

Det koster 100,- pr gang, og på onsdag d.23/8 vil der være lækkerier fra The Protein Kitchen. For at tilmelde dig, skal du sende mig en mail på lineslivsstil@gmail.com og betaling er via Mobile pay. Ses vi?? Det håber jeg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg klar til 3. trimester?