Sæt fedtforbrændingen i gang med den her form for konditionstræning...

Er jeg klar til 3. trimester?

Well, det må jeg bare se at blive, for det går jeg i møde om 3 dage. Hvor vildt er det lige? Så har jeg været gravid i et halv år, hold da op! Tiden er da i den grad fløjet af sted. Men jeg kan godt mærke, at jeg nu bare gerne vil have de sidste 3 måneder til at flyve af sted, så jeg kan møde vores lille dreng, vores lille Peanut. Det kalder vi ham stadig, selvom vi har fundet et navn, vi begge er ret glade for – men vi beslutter os først, når vi har ham i armene og ser ham.

Til alle jer mødre, der læser med; hvordan havde i det med navne? Havde i besluttet jer inden eller først efter? Det er jo en kæmpe beslutning det med navn.

img_0994

Tilbage til 3. trimester. Det er på en måde rart at vide, at jeg tager hul på de sidste 3 måneder, men også lidt skræmmende, da jeg nu kun bliver større og større og kan mindre og mindre (altså rent arbejds- og træningsmæssigt). Jeg stopper med at have personlig træning d.30/9, men forsætter med at blogge og hjælpe med kost- & træningsplaner. Så jeg går på deltids barsel. Nogle der har erfaring med det, som selvstændig?

Ellers vil jeg forsætte med at træne, som jeg har gjort indtil videre med 3 x styrketræning og 2-3 x cardio om ugen. Læs mere her. Jeg er startet i The Wolf Pack Gym, hvor jeg går til Row, Heat Mobility og Bikram Yoga, og kommer så ofte jeg kan 🙂

4 kommentarer

 • Sabina

  Vi vidste ikke hvad det blev så vi havde ikke snakket så mange navne. Det resulterede i at hun først fik et navn da hun var 2 mdr. Nu er hun 3 mdr. og vi er stadig ikke blevet enige om efternavnet🙈 Som du selv skriver, så betyder navnet bare så meget, hvorfor det kan være svært at vælge….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabina. Ja, det er nemlig virkelig svært og en stor beslutning 🙂 Håber i finder ud af det snart. God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Skarvig

  Vi havde til dels besluttet os inden 😊 Vi havde nærmest et drengenavn parat, inden jeg blev gravid 😅 Da vi så fandt ud af, at det blev en dreng, kunne det ikke være andet! Men vi så det selvfølglig lige an, da han var blevet født 😊
  Vores søn, Viggo, bliver 1 år om en lille måned 🙈😳 Nyd det; det hele går så stærkt 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie! Tillykke med Viggo 🙂 Vil gøre mit bedste for at nyde det hele, så meget som muligt. God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt fedtforbrændingen i gang med den her form for konditionstræning...