Må jeg stille dig et spørgsmål?

Mælkeskæg og træning!

Reklame for Mejeriforeningen

Træning handler for mig om at have det sjovt, svede, grine og mærke kroppen. Og så er det fantastisk at kunne rykke træningen uden for her i solens stråler. Jeg hookede op med sødeste Matilde, og sammen tog vi et smut forbi H. C. Ørstedsparken, og fik lavet lidt øvelser, og ikke mindst grinet en del! Og selvfølgelig spiste vi en god morgenmad bagefter 🙂

Grunden til, at træningen blev en tand sjovere, var nok fordi vi rendte rundt med mælkeskæg. Ikke yderst charmerende, og man ser da også vildt fjollet ud, haha 😉 Men samtidig med, at vi filmede et par øvelser, fik vi også sat et par ord på, hvorfor mælk er en del af vores hverdag.

maelk-2

maelk

Mælk indeholder adskillige næringsstoffer, som kan spille en rolle i en sund og balanceret kost. Mælk indeholder bl.a. calcium og protein. Calcium (kalk) bidrager bl.a. til vækst og vedligeholdelse af normale knogler. Protein bidrager bl.a. til at vedligeholde og øge muskelmassen samt til at vedligeholde normale knogler.

Nogle kan lide mælk, andre kan ikke. Nogle kan tåle mælk, andre kan ikke. Jeg drikker mælk i min kaffe (Gud, hvor jeg glæder mig til at få kaffe-trængen tilbage og drikke en stor kop hver morgen, når jeg har født!). Jeg bruger mælk til mine havregryn om morgenen, og som Matilde også siger, så kan jeg også sagtens spise det som mellemmåltid i løbet af dagen, eller til aften, hvis det er det jeg har lyst til. Mælk er en del af min hverdag, på en sund og naturlig måde.

Øvelserne vi laver i videoen kan du supplere din løbetur med. Benpres (hvis du har en makker), ellers kan du lave jump squat eller step up på bænk, push ups enten på jorden eller mod en bænk, walking lunges og så lavede vi et forsøg på makker-row (ryg-øvelse) men det gik vist ikke så godt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må jeg stille dig et spørgsmål?