Træningsprogram til at kickstarte din uge!

Må jeg stille dig et spørgsmål?

Hvad er vigtigst for dig: at gøre hvad andre gør eller at gøre hvad du selv vil?

Jeg møder mange (kvinder) i mit arbejde som personlig træner, der har travlt med at ville gøre, som alle andre gør. De vil gerne se ud, på en anden måde, de vil gerne være lige så gode, hurtige og stærke, som alle andre er. Men hvad er det egentlig inderst inde, som de rigtig gerne vil? Er det at stå med en six-pack, have fastere arme og strammere lår eller 5 kg mindre rundt om maven – eller måske at kunne løfte 100 kg i dødløft?

Ofte er det ikke det ydre, du skal ændre for at gøre dig mere lykkelig eller gladere. Der er SÅ meget psykisk bag et vægttab eller en livsstilsændring. Det er ikke blot bare at møde op til 2 x ugentlige personlig træninger og følge en specifik kostplan. Det handler lige så meget om at begynde, at se indad og mærke efter. Hvad gør dig glad? Hvor vil du gerne hen? Hvad vil du gerne være bedre til/optimere? Hvad kan du lide at træne? Spiser du efter ‘enten-eller’ og kører surt i det?

Men vigtigst af alt: Skid hul i, hvad de sociale medier (SoMe) snakker om og viser. Drop ‘SoMe-kropsidealet’. Det er ofte ikke sandheden, du ser bag billeder og videoer.

Jeg har det seneste stykke tid kigget min egen Instagram igennem og valgt en del, som jeg ikke vil følge længere. Deres træningsvideoer og krops-billeder tiltaler mig ikke længere, og jeg kan ikke se, hvad de skal bidrage min hverdag med. Jeg vil ikke sidde og få det dårligt, over at føle mig mindre god eller mindre værd. Jeg følger dem, som inspirerer mig og giver mig et smil på læben. For mig er det vigtigt med min Instagram profil, såvel som bloggen her, at inspirere jer, der læser med, på en ærlig måde og uden filter. At give fif og råd til en sjov og sund livsstil uden restriktioner <3

img_4925

Tjek det store udvalg af Reebok her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram til at kickstarte din uge!