Rabat på trænings tights

Status på min graviditet: 100 dage tilbage!

Det er jo vildt at tænkte på, at jeg om 100 dage har termin. Jeg tror aldrig jeg før har haft en nedtælling til noget, hvor jeg er har tjekket det hver dag, talt dage og måneder. Men det her er bare lidt mere specielt end så meget andet. I hvert fald for mig.

Det bliver en kæmpe omvæltning at gå fra at være 2 til 3. At bringe et lille bitte menneske til verden og have det fulde ansvar. Puha. Men jeg glæder mig, mere og mere for hver dag der går. Samtidig så føler jeg også, at maven vokser mere og mere for hver dag der går 😉 Vi startede i dag med at rykke rundt i lejligheden, så vi kunne få plads til et værelse til Peanut, og hvor vi også vil have vores klædeskab mm. stående. Det skal nok blive fint, og vi fik også samlet vores sødeste vugge og flotte højstol med bouncer fra Stokke.

img_1036

Står lige her midt i alt roddet og viser mave 😉 Der er flere billeder af vores møbler længere nede.

Jeg er i uge 26 (25+5, eller knap 6 måneder henne) og har taget 6 kg på indtil videre. Jeg kan godt mærke, at min krop er mere påvirket nu end i starten. Jeg bliver hurtigere forpustet og kan godt have ondt i lænden, hvis jeg har stået for meget op. Der skal jeg lige huske at tippe bækkenet, for at aflaste lænden lidt. Men ellers træner jeg stadig, som jeg har gjort hele tiden under min graviditet. Min kost er, som den har været det sidste halve år, til tider underlig. Jeg spiser, det jeg har lyst til og ender ofte bare med 2 ristede boller med ost til både frokost og aften. Kedeligt men jeg har ikke lyst til det hele store.

Der fiser stadig 10.000 tanker rundt i mit hovedet (læs mere her), og en hel masse bekymringer: Barselsdagpenge, bolig, økonomi, forældre-rollen osv. Det er noget der fylder, men jeg ved, at vi nok skal klare den uanset hvad. De tanker der begynder at fylde mere nu er selve fødslen og hvordan den skal gå. Jeg har købt bogen “Smertefri fødsel”, som jeg glæder mig til at få læst. Men udover det, så har jeg været forbi Krop-Psyke-Sundhed, hvor jeg mødte Katrine Ellegaard, der er jordmoder, og som sammen med psykomotorisk terapeut Marie Gregersen kører forløb med fødselsforberedelse. Patrick og jeg skal have et forløb hos dem, når jeg er i uge 28 og frem, og det glæder jeg mig helt vildt til!

img_1037

img_1039

Vi har arvet et fint puslebord, der skal op og hænge. Det er super praktisk i en lejlighed.

img_1038

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på trænings tights