Lækre tights (også til gravide!)

Lægetjek og cykelstyrt!

Sikke en dag jeg havde igår. Jeg var på arbejde i Repeat om morgenen og forbi lægen bagefter, da det var tid til at komme forbi og blive tjekket. Jeg er i uge 26 (25+3 i dag), og der er altså nu snart kun 3 måneder tilbage. Shit tiden flyver af sted!!

Alt så fint ud hos lægen. Mit blodtryk er stadig lavt, jeg har taget 6 kg på, og så hørte jeg lige Peanuts hjertelyd. Det er sådan en fantastisk lyd! Så jeg cyklede glad hjem for at spise frokost og tage på stranden med Patrick. Men jeg skulle lige om posthuset og hente en pakke, som viste sig at være min nye bog fra Carrotstick, som jeg valgte at pakke ud og ligge i cykelkurven. Det skulle jeg så ikke have gjort. Da jeg når enden af vores gade, cykler jeg over nogle brosten, og det gør så, at bogen falder ned gennem cykelkurven og direkte i forhjulet – og så stoppede cyklen! Heldigvis havde jeg ikke meget fart på, og røg altså ikke forover styret, men nåede at hoppe ned og lande på benene, med cyklen liggende vandret. Der kom en sød dame og hjalp mig og spurgte om alt var okay og sagde at det så vildt ud, og det eneste jeg kune sige var “bare maven er har det godt!”. Og det havde den. Jeg slog mit højre lår, venstre knæ og håndled og højre tommelfinger, min cykelkurv var helt bøjet fordi den havde ramt højre lår og skærmen var revet mit over. Men skidt pyt med det.

25f52ed3-ac20-4ca5-a072-2ac4559ad042

Det var noget af en forskrækkelse, og jeg blev så ked af det, fordi jeg blev bange for, at der var sket noget med Peanut inde i maven. Men da jeg kom hjem og Patrick lagde mig på sofaen med tæppe, så rystede jeg maven lidt, og så kom der lidt spark. Puha <3

Men for lige at slutte af, så er jeg glad for min nye bog, der er fyldt med lækre opskrifter. Jeg skal nok dele lidt billeder med jer, men bogen kan købes hos min nye samarbejdspartner, hvor i desuden kan købe en skræddersyet kostplan lavet af mig og Carrotstick. Klik for online at udfylde formular lige her her.

390296f3-2a84-42d1-8d87-f92846ae584a d616be65-2616-45d2-b74c-7106144ed0a1

3c6a4fa6-2f43-478e-af8b-4ac5d78fc3ae

4 kommentarer

 • Av, sikke en omgang! Godt du, og babymesteren er ok <3

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Kære Line,
  Jeg har fulgt dig længe på Instagram, og har nydt dine storys og opslag. Det er ikke for tit, jeg har været her forbi, men måtte jo lige høre hvordan styrtet var gået til. Blev faktisk helt bekymret i går. Men jeg synes, du skal vide, at jeg elsker at følge med hos dig. Du har sådan en ‘naboens datter’-wibe omkring dig, som gør mig tryg. Jeg følger mange personlige trænere, og nogle af dem kan godt sende sådan et ‘det jeg har, og det jeg kan, er uopnåeligt’, hvilket ikke er et synderligt charmerende træk – ikke at det i øvrigt er et problem, det er heldigvis helt op til en selv, hvilken attitude man møder sociale medier med. Men du – og i øvrigt også Therawhawk – gør mig i godt humør. Hvis ikke jeg allerede havde en personlig træner, som jeg knus-elskede, så havde jeg smidt alle mine sparekroner i nakken på dig!
  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina! Tusind, tusind tak for din kommentar. Det betyder virkelig meget for mig, og jeg bliver så glad når jeg kan være med til at inspirere andre, ved fx at være mig selv 🙂 Og dejligt at høre, at du allerede har en god træner – ellers er du mere end velkommen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre tights (også til gravide!)