Træningsprogram for hele kroppen!

Lækre tights (også til gravide!)

Reklame links

Min mave begynder at fylde mere og mere, og det kan være svært at finde noget tøj at tage på – andet end kjoler. Da jeg bruger en del timer i fitnesscenteret hver dag, både når jeg er på arbejde som personlig træner, men også når jeg træner selv, og så er det altså knap så fedt at rende rundt i tøj, der strammer eller bare sidder dårligt.

img_0867

Jeg har altid været fan af højtaljede tights, det synes jeg føles mest behageligt når jeg træner. Når jeg løber har jeg stort set altid shorts på (indendørs) og også ude her i løbet af sommeren.

Her under min graviditet har jeg i den grad også sat stor pris på de højtaljede tights og løse toppe (jeg har det bedre med stramme toppe nu hvor min mave er større og jeg ser gravid ud). Jeg har et par favoritter fra Reeboks forår/sommer kollektionen, og det er nr.1 og 3 samt par nr.2, der er en ældre model, men som mange af jer, har efterspurgt på. Klik på nummeret, der er rabat på nogle af dem:

Nr. 1
Nr.2
Nr.3

img_0990

Nu har jeg modtaget Reeboks efterår/vinter kollektion, og jeg er vild med den! Der er nemlig en masse, super fede højtaljede tights. Her er et udpluk af dem jeg er mest glad for lige nu:

Nr.1
Nr.2
Nr.3
Nr.4
Nr.5

img_0991

Jeg har alle tights i str. S undtagen nr.4, som jeg lige har modtaget i str. M, sammen med en masse nye. Jeg føler nemlig, at S er ved at blive lige stram nok. Jeg er 176 cm høj og er nu i uge 26 (25+1).

Håber i kan bruge min lille tight-guide, uanset om i er gravide eller ej 🙂

2 kommentarer

  • Maria

    Super dejligt at kommer med disse anbefalinger – efter at have læst dette bestilte jeg et par – og nu tror jeg sørme jeg kan løbe en måned mere (er i uge 23-ish). De sidder virkelig supergodt (og højt) på en gravid mave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Marie! Det er godt at høre 🙂 De fleste af Reeboks tights, dem der er højtaljede, sidder nemlig rigtig rart! God weekend 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram for hele kroppen!