Vind en skræddersyet kostplan!

Når 2. trimester lakker mod enden..

… Ja, så sætter det en masse tanker i gang. For lidt siden skrev jeg om alle de tanker og bekymringer, som jeg går rundt med (læs her). Nu starter august måned, og om 20 dage, så tager jeg hul på 3. trimester.

img_0721

Og det er stort. Synes jeg. Det betyder, at de sidste 3 måneder af min graviditet er kommet, og at vores lille søn snart skal se dagens lys. Shit man, det bliver jo for vildt! Jeg har efterhånden mange veninder, venner og bekendte der få år børn, og jeg kan se glæden stråle ud af deres øjne. Jeg glæder mig simpelthen så meget til selv at holde min dreng i mine arme. Men samtidig er jeg også meget nervøs og bange. Men mon ikke det er meget normalt for en første gangs fødende?

Jeg har, som jeg før har skrevet, købt bogen ‘Smertefri fødsel’, og den skal jeg til at læse og nærstudere ned til mindste detalje. Og så skal jeg vist også til at få styr på de kurser vi skal komme til på Riget.

Hvis der er nogle mødre, der læser med, så kom gerne med jeres råd til en første gangs fødende. Hvordan var det at blive mor, hvad kom bag på dig, hvad ville du gerne have vist inden du fødte osv? <3

img_0857

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en skræddersyet kostplan!