Sådan ser min træning ud lige nu

Vind en skræddersyet kostplan!

Mit mål er at hjælpe så mange som muligt, når det kommer til en livsstilsændring, få nye sunde kostvaner og finde lysten til at træne regelmæssigt.

Mit fokus er primært på træningsdelen, så derfor har jeg valgt at indgå et samarbejde med Carrotstick.dk. Louise & Marie, der er pigerne bag, er super dygtige og kompentente kostvejledere. Sammen kan vi hjælpe dig med en skræddersyet kostplan – noget af en opgradering end det jeg kunne tilbyde før. Kostplanen tilpasses fuldstændig til den dig, både hvad angår allergi, tid til madlavning, aktivitetsniveau osv. og så er den fyldt med billeder, opskrift og meget mere. Udover en skræddersyet kostplan, kan du også få en træningplan, tilpasset dig og dit niveau, som udelukkende vil være udarbejdet af mig.

Carrotstick og jeg vil derfor rigtig gerne hjælpe én godt i gang med at få styr på de sunde kostvaner!

image

Det kan du vinde: 1 skræddersyet kostplan + Gulerodsbogen (fyldt med opskrifter!). For at være med i konkurrencen skal du:

1. Gå ind og like Carrotsticks Facebook + Instagram

2. Skrive i kommentarfeltet nedenunder, hvor meget du brænder for at få styr på kosten!

Jeg finder en heldig vinder næste søndag d.6/8 🙂

Hvis du ikke kan vente og allerede NU ønsker hjælp til en skræddersyet kostplan og/eller træningsplan, så kan du klikke her og bruge koden LINESLIVSSTIL til sidst i kommentarfeltet. Så vil pigern og jeg sørge for at få det hele lavet og sendt til dig!

71 kommentarer

 • Cille

  Jeg har altid været kræsen og er det stadig meget. Derfor synes jeg selv at jeg har svært ved at få grønsager ind i min hverdag og leve sundt. Jeg ville elske at få en skræddersyet kostplan der passer til mig og mine behov + min kræsenhed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronica

  Ville super gerne vinde, da jeg længe har villet følge en kostplan, men har haft svært ved at finde en, der passede til min hverdag. Jeg træner meget, men en skræddersyet kostplan ville være perfekt og hjælpe en hel del på mit vægttab. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Ja tak til en kostplan tilpasset hverdagen med job og træning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Jeg vil gerne vinde, da jeg altid har trænet en del, men ikke har set store resultater de sidste par år. Jeg bor sammen med min kæreste, som er glad for kød og knap så glad for grøntsager. Derfor ville det være dejligt med en kostplan med nogle sundere alternativer til de klassiske middagsretter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  En skræddersyet kostplan ville være så fed at vinde, da jeg er et kæmpe sukker monster, og tit oplever ubehag pga. sukker chrashes, og ellers træner meget og deddikeret, men uden at se de resultater man kunne håbe på… Krydser fingre! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hejsa,
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig hjælp til viden om optimal mad i form af en kostplan, da jeg studerer idræt og dyrker fodbold ved siden af, men rigtig gerne vil have hjælp til maden – for energi, koncentration og optimere træningen 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg kunne virkelig godt bruge et skub til at komme igen med en sundere livsstil, samt smide de sidste kilo. Efter en graviditet for snart 1 1/2 år siden, er der stadig lidt kilo på siden benen. Det er så svært og komme på rigtig spor med kost og træning igen, med en travl hverdag og en lille ballade mager. Så ville en kostplan være perfekt til lige og handle ind til og en trænings plan til at træning der hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er hverken gravid eller har født, jeg har bare svært ved at kombinere den rigtige kost med min træning. Jeg træner et par gange om ugen – det er der styr på. Men jeg hører, at ‘abs are made in the kitchen’, så jeg kunne sindssygt godt tænke mig at vinde en skræddersyet kostplan, der lige kan hjælpe mig med at stramme lidt op hist og her. Det lyder skide spændende med dit samarbejde med carrotsticks, og jeg er mega klar på at prøve nogle lækre opskrifter af. Krydser så meget fingre for, at jeg er den heldige her ✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde en kostplan. Jeg er for nylig blevet mor (6 uger siden), til en vidunderlig prinsesse, som ligeledes er en skrigeballon. At gå hjemme på barsel, og snacke chokolade og andre ting, hjælper bestemt ikke på vægten, energien og humøret.

  Derfor kunne jeg godt tænke mig at få en kostplan, som er realistisk når man har en lille pige på armen, ikke får trænet. Men med henblik på at få mere energi i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Line
  Jeg har fulgt dig i lang tid og er blevet inspireret til en del livsstilsændringer. Jeg har dog virkelig svært ved at tabe de sidste ti kilo efter to graviditeter indenfor to år. Det er nu tre år siden og kampen er ikke slut endnu. Med fuldtidsarbejde og fire børn i huset er jeg virkelig udfordret på at finde kreative og tidsbesparende opskrifter hvor alle i familien kan være med, eller evt lave noget mad hvor jeg kan udelade noget til mig selv og supplere med mere grønt ved siden af.
  Jeg håber derfor virkelig at jeg kan vinde dette, så jeg kan få vundet kampen om en sundere krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har i går opstartet mit nye liv, i håb om at jeg kan tabe 50-60 kg. Jeg har taget et aktiv valg om at passe bedre på min krop og få det bedre. Så jeg ville sætte virkelig stor pris på en kostplan, som kan kickstarte det hele og som jeg senere hen kan drage inspiration fra.
  KRYDSER FINGRE! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kære Line. Hvor kunne det være MEGA nice at vinde sådan en præmie! Jeg har altid været lidt større end hvad godt er, og har prøvet så meget forskelligt for at komme kiloene til livs. Jeg drømmer om en sund krop som jeg kan være stolt af når jeg kigger i spejlet. Det vil ændre så meget for mig at have en plan at gå ud fra. Udover det, vil det jo være den bedste fødselsdagsgave på søndag – hvor jeg fylder 22 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har prøvet at tabe mig siden 2008. Lidt ned mest op, ramte topvægten i 2012 på 79kg og har siden kæmpet mig langsomt nedad til 67kg og her sidder jeg fast. Den rykker sig ikke, om det er plateau eller mig der ikke kan se hvad jeg gør forkert, der ved jeg ikke og vil SÅ GERNE HAVE HJÆLP TIL! Skal til Caribien over julen, og hvor fedt ville det lige at være den størrelse jeg vil, har længe været 60kg som var målet, men ved det jo i grunden ikke! Kh Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej line
  FED FED FED primære!
  Jeg har været i gang med et vægttabt i ca. 6 måneder. Og jeg har også opnået at tabe 10 kilo. Men kosten er stadig lidt af en udfordring. Jeg synes det er svært at finde på nye og spænede retter! Og da jeg bo alene og overskuet ikke altid er at finde, bliver det nemt bare til en rugbrødsmad 🙂
  Derfor ville det være en MEGA lækker primære at vinde, da det nok ville hjælpe mig tilbage i køkkenet.
  Til sidst vil jeg gerne sige, at jeg holder meget af at følge dig. Du formå at gøre træning meget inspirerende, og jeg har brugt mange af dine øvelser, til at gøre min egen træning lidt sjover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line lawaetz

  Min kost er blevet så forfærdelig ringe, efter et meget godt forhold med den skønneste mand. Desværre har det resulteret i, at der har sneget sig hele 28 kg for meget på kroppen siden 2014…. min motivation er MEGET stor, men jeg har brug for hjælp, til at få rammerne sat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Line, drømmer for sindsygt om at komme på det rette spor igen, men det er svært når man lider af en svær depression at gøre det alene for tiden. Håber at lidt styr på kost og træning kunne hjælpe mig på rette vej, så jeg kan komme ovenpå igen 🙂
  Tak for stor inspiration både på bloggen og Instagram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Sørensen

  Jeg ønsker mig en skræddersyet kostplan da jeg efter jeg startet på uddannelse har taget nogen ekstra kilo på. Dem vil jeg rigtig gerne af med men min motivation falder både for træningen og mad når jeg falder i med usundt mad. En skræddersyet kostplan ville hjælpe med et overblik og være en motivation til at blive ved og få en bedre livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg ønsker mig en skræddersyet kostplan da jeg efter jeg startet på uddannelse har taget nogen ekstra kilo på. Dem vil jeg rigtig gerne af med men min motivation falder både for træningen og mad når jeg falder i med usundt mad. En skræddersyet kostplan ville hjælpe med et overblik og være en motivation til at blive ved og få en bedre livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Nielsen

  Vælg mig fordi jeg har brug for en hjælpende hånd. Jeg elsker at dyrke sport, især håndbold, og jeg elsker generelt at være aktiv. Jeg kan godt lide at leve sundt, men jeg er også en ‘sucker’ for god mad og sødt til ganen. Jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at få en hjælpende hånd og inspiration til mad og nye kostvaner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde en kostplan, da jeg simpelthen så hurtigt går død når det kommer til sund og varieret kost. Jeg har brug for nogle klare retningslinjer, men samtidig skal det være lækkert og noget man glæder sig til at spise. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få bedre styr på min kost. Jeg synes generelt, at jeg spiser fornuftigt, men især om eftermiddagen mangler jeg virkelig gode råd til, hvad jeg kan spise. Hvis der går for længe imellem, at jeg får spist, bliver jeg virkelig dårlig og begynder at svede, ryste og blive svag i benene, og når jeg på de tidspunkter skal have noget hurtigt i maven, ender jeg tit med hvidt toastbrød med smør og pålægchokolade, hvilket bare ikke er særlig sundt eller mætter særlig meget. Så jeg kunne i den grad godt trænge til noget hjælp mht. kost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde muligheden for en skræddersyet kostplan! Jeg har, siden konfirmationsalderen, døjet med lav selvværd og tro på mig selv, fordi jeg altid har været ‘lidt større’ end resten af flokken. Det er desværre kun gået en vej, og det er nedad – og det samme er selvværdet..
  Jeg har prøvet det meste, i håbet om at arbejde mig frem til en krop, hvor jeg tilfreds kan kigge mig selv i spejlet, og sige: det er godt nok..
  Jeg ved at udseendet slet ikke er alt. Men det er svært at fokusere, og tænke positivt, når man hyppigt har fået det modsatte at vide.
  Jeg er studerende på SU, så har desværre ikke råd til at købe en. Ellers havde jeg gjort det for længst 🙄😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Line og Carrotstick
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg ærlig talt er en sukkergris uden lige, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få en varieret og sund kost. At den så samtigdig vil være skræddersyet til mig, og dermed optimere mine muligheder for at forbedre min fysisk form og gøre mine fremtidige mål og drømme muligt, er kun et kæmpe plus!
  Spændende samarbejde i har gang i, så jeg krydser fingre 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke til dig, Katja! Du er den heldige vinder 🙂 En mail er sendt din vej!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg brænder for at få styr på kosten, da jeg ved hvor vigtig en del det er, når jeg ønsker at tabe mig og komme en smule ned i fedtprocent.
  Synes ofte der er mange forskellige meninger om, hvad man bør spise, mængder og lignende, så det hele kan derfor godt blive en smule forvirrende. Jeg træner selv en del, men føler lige at der mangler det sidste, for at kunne se de forandringer jeg ønsker – og det er jeg sikker på, at en kostplan vil kunne hjælpe med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Laursen

  Jeg har brugt for at få en ordentlig kostplan fra en som virkelig har styr på det og ikke er en som er lavet til 100 andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Line.
  Jeg brænder for at vinde denne konkurrence, dels fordi jeg gerne vil have mere inspiration på den sunde mad og give dele det med min kæreste og datter på 1.5 år. Jeg er nemlig ikke den helt kreative på den front og jeg er sikker på at en korsplan vil hjælpe på dette samt at få en krop som er både sund udvendig og indvendig. Efter min graviditet vil jeg gerne have strammet op og tabe lidt ekstra kilo. 😊 Jeg krydser finger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har desværre lagt mig en smule ud, og har virkelig svært ved at komme af med det igen.
  Jeg vil derfor rigtig gerne have lidt hjælp og inspiration til sunde og ikke mindst mættende måltider, uden det hurtigt bliver kedeligt og alt for dyrt.
  Det vil hjælpe mig utroligt meget, da jeg bliver lidt led og ked af at se mig selv i spejlet efterhånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej Line, jeg er en super løber, der brænder for at blive endnu bedre, og derfor vil jeg virkelig gerne have styr på min kost, da jeg kommer til at springe måltider over, da jeg mangler appetit, spiser for meget sukker og har svært ved at finde tid til mad overhovedet i mit arbejde som læge. Min kæreste vil meget gerne støtte og være med i projektet 🙂 jeg vil virkelig gerne vinde 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Line.
  Både min kæreste og jeg er til den runde side og vi ønsker begge at vende det til den sunde side.
  Vi er gået i gang med at træne, så på den fromt går det heldigvis bedre, men kosten trænger til en ordentlig omvæltning.
  Mvh . Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej

  Jeg brænder virkelig for at få styr på min kost. Ikke bare fordi jeg gerne vil tabe et par kilo, men også fordi jeg – som rigtig mange kvinder – kæmper med PCO. Jeg har gennem den sidste tid omlagt min kost meget, men det er en proces og besværligt at stå med selv… Derfor kunne være fedt med et ekstra skub og inspiration til både kosten og træningen, så det bliver nemmere at efterleve i en travl hverdag 🙂 .

  Kh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Hansen

  Hej,
  Jeg kunne godt bruge en kostplan til at komme på rette vej igen. Jeg er netop ved at komme ud af en 2.5 år lang knæskade da lægerne endelig har fundet fejlen! Nu skal jeg igang med at træne og kunne godt bruge en plan som underholder alt det rigtige så jeg får en masse energi til træning og så jeg kan tabe de 20 kilo der har sat sig fast på min krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Line
  Jeg vil så gerne vinde da mit vægttab bare så står stille. Eller det svinger 2 kg op og ned. jeg kunne virkelig godt bruge en hjælpende hånd så jeg kunne tabe de 20 kg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg vil gerne vinde, da jeg føler, at jeg har brug for noget nyt i forbindelse med træning, da jeg ved, at kosten har stor betydning for at opnå samt supplere med det bedste sammen med træningen. Træning er aldrig spild – så hvorfor ikke få det bedste ud af det? Netop derfor håber jeg på en skræddersyet kostplan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Line
  Årh, hvor er det en fantastisk præmie. Jeg vil SÅ gerne vinde den. Jeg trænger til at få styr på min kost- jeg har prøvet diverse kurer, men falder altid i. Så en skræddersyet kostplan med konkrete ting vil være det helt rette.
  Jeg håber, jeg er den heldige 🙂
  //Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Jeg har altid været forholdsvis tilfreds med min krop, men det seneste år har min vægt hoppet op og ned, hvilket har gjort, at jeg føler mig meget utilpas- det at jeg, åbenbart, har fået så svært ved at skelne eller begrænse, hvad jeg putter i munden. Med et meget følelsesladet år har det desværre virkelig sat sine spor på selvtilliden- Jeg føler ikke længere, at jeg har kontrol over, hvad jeg spiser, og det vil jeg SÅ gerne have lavet om på! Træningen elsker jeg, så det er kosten, der mangler at følge med: jeg synes bare, det er rigtig svært selv at vurdere, hvor meget jeg skal indtage om dagen samtidigt med, at jeg jo også skal og vil have nok energi til min træning! Af netop den årsag har jeg i nogle uger gået med tanken om at få lavet en kostplan specifikt til mig, da jeg så ved, at der tages hensyn til alt. Men ja, det er trods alt begrænset, hvad SU’en rækker til desværre….. derfor kunne det her være den perfekte mulighed for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har mange gange været på diverse kurer der findes, men føler hele tiden jeg går i stå. Jeg er meget overvægtig og drømmer om at få et sundt forhold til min krop. Jeg drømmer om at være glad for mig selv og tilfreds med den jeg er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg har været væk fra træning i en lang periode da jeg har springet alle mine ledbånd i min højre ankel. Det resulterede i en vægtøgning, spm jeg længe har forsøgt at komme til livs – dog uden held. Jeg har endelig fundet motivationen til træning igen, men jeg har svært ved at styre kosten og finde ud af hvad jeg egentlig skal spise. Det vil betyde alt i verden for mig at vinde en skræddersyet kostplan! Min træning vil helt sikkert blive bedre og jeg vil kunne øge mit selvværd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Jeg træner en del, men ser ikke rigtig nogle resultater … og ved det er kosten, der halter …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en kostplan udarbejdet af dig! Jeg er selv ernæring og sundhedsstuderende og derfor rigtig meget erfaring og viden omkring emnet, men efter 6 år med en spiseforstyrrelse og alle de tanker der følger med, tør jeg stadig ikke stole på mig selv g hvad jeg udarbejder. Derfor har jeg brug for at en anden tager over og giver mig noget tryghed i at spise og at det altså er OK og helt normalt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Azra Drljevic

  Kost og træning motiverer mig hver dag, hvorfor jeg brænder rigtig meget på at få styr på kosten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg har brug for det ekstra lille spark til at komme rigtig i gang med mit vægttab. Motivationen for at træne fejler intet, men jeg har for stor trang til mad og særligt i store mængder. Så jeg kunne godt bruge en (sund) hånd fra Carrotsticks og dig i form af en kostplan 😀 Jeg krydser i hvert fald fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg er en pige på snart 20 år, som har motivation og lyst til en kostomlægning, men simpelthen ikke har fantasi og viden til det. Efter sommerferien, skal jeg starte i 3.g, hvilket også betyder galla i slutningen – derfor er mit ønske, at tabe mig, så jeg kan føle mig tilpas i en gallakjole. Derudover elsker jeg at spise, så min krop er glad – derfor vil jeg elske en skræddersyet kostplan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg drømmer virkelig om at komme af med alt mit kæreste fedt og graviditets chokolade samt barsels kage. Det er nu et halvt år siden jeg fødte min søn, og nu skal der virkelig snart ske noget med alle de mange kilo! De skulle gerne væk fra mig. Så jeg kan få overskud i hverdagen. Så håber det mig der vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hilfling Nielsen

  Hej jeg er en pige på 20 år. Jeg har tidligere dyrket rigtig meget sport, men kom væk fra det i gymnasiet og tog en del på. Det sidste år tabte jeg en god del af det igen, men primært pga motion og sund fornuft med kost. Selvom jeg stadig spiste fredagslik. Jeg har sidenhen været på Skoleskibet, men problemet var at man ikke bevægede sig en dyt, og maden kørte bare ind. Efter jeg er kommet hjem, har jeg ikke kunne finde motivation til at starte igen. Fordi jeg synes det er svært og uoverskueligt, når jeg ikke ved hvordan jeg skal gøre det. Fordi jeg ikke rigtig er klar over hvad jeg gjorde.
  Og fordi jeg starter på studie til september og flytter hjemmefra, er det vigtigt for mig at jeg for styr på kosten og ikke lever af ulækkert take out.
  Jeg vil så gerne komme godt fra start med studie, og finde overskud til at gøre det bedste i skolen, og jeg ved at en plan vil hjælpe mig.
  Jeg håber sådan at jeg vinder, jeg trænger til en der skubber mig på vej. Og med en SU og dyr husleje rækker kontoen desværre ikke til at jeg selv kan købe mig en kost eller træningsplan.
  Knussss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg ønsker virkelig et vægtab efter at have kæmpet i mange år. Jeg er utrolig kræsen og det påvirker min kost. Derfor ville en kostplan forhåbentlig være vejen frem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg brænder for at få hjælp til en kostplan, der kan få min krop i balance – og meget gerne sammen med en træningsplan som kan passes ind i en ellers travl hverdag, med nogle lange dage på kontoret. Få bedre viden om hvilke valg der er de rigtige rent kostmæssigt – også set i forhold til mine allergier/intolerance, så jeg får de rette mængder og mix af vitaminer, proteiner, kulhydrater osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jeg har længe godt kunne tænke mig en kostplan, men så det aldrig blevet til noget ellers har der været 100 undskyldninger i vejen for at få styr på den vigtigste del KOSTEN. Jeg brænder for at få en kostplan, fordi jeg i mange år har været afhængig af slankepiller og derfor har haft fucket mit stoftskifte op, idag er jeg “clean” og spiser jævnligt, dog måske ikke helt det rigtige og de rigtige mængder. Jeg skal ikke tabe mig, men jeg kunne godt tænke mig at få en kostplan sådan så min krop fik den næring den behøver, samt at få energi og især nu hvor jeg snart skal være handelselev og skal stå oprejst og være på i mange timer om ugen, så dur min nuværende kost ikke. Så kunne være fedt at få hjælp til at få styr på den og få mere energi og overskud i hverdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil super gerne lære mere om kost i sammenhæng med min krop og hvad den er i stand til træningsmæssigt når den får den rigtige nærig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej!! Jeg har virkelig behov for hjælp! Jeg vil gerne tabe mig 10 kg, men mangler seriøst nogle gode råd og tips til at tabe mig. Derfor vil en kostplan hjælpe mig super meget😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hejsa
  Jeg har helt sikkert behov for hjælp! Jeg har tabt mange kg. Men mangler bare lige de der sidste 5-7 kg. Og der sker ikke noget som helst – synes det er lige meget hvad jeg gør så står vægten stille! Og jeg kan mærke at det nu begynder at irritere mig! Jeg tipper oftere og oftere tilbage i gamle mønstre! Har behov for nye øjne på min kost og ny inspiration…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ville være perfekt med en sund og nærende kostplan 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrinw

  Det ville hjælpe såå meget med en kostplan. jeg træner meget, da jeg gerne vil tabe mig, men da jeg ikke har så meget styr på kost/inspiration til det rigtige mad, får jeg ikke det optimale ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ønsker denne hjælp så inderligt!! Jeg har kæmpet med overvægt det meste af mit liv og har selvfølgelig prøvet div. Kure uden helt! Jeg søger derfor en struktureret plan som kan hjælpe mig den rette vej 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne virkelig godt bruge en kostplaner da jeg bruger tid i fitness og til crossfit men vil også gerne begynde på noget mere sundt mad. Kostplanen skal være noget jeg kan lide og ikke noget jeg skal tvinge mig selv igennem😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har længe ønsket at følge en kostplan over en periode. Men med det ønske, at det skal være en kostplan, hvor det skal være let at føre den ud i livet. Dvs. at det ikke kræver de store kulinariske skills og madvarer, der ikke koster en bondegård 🙂 Nu følger jeg jo både med herind og hos Carrotstick på Instagram, så jeg er sikker på, at en kostplan med jer som bagmænd, er det helt rigtige for mig! Jeg krydser fingre 🙂

  / Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg bruger utrolig meget tid på fodbold, men det er ikke til at se pga. min kost. Jeg kunne derfor virkelig godt tænke mig et spark bagi og en masse inspiration til, hvordan jeg kan få det hele til at gå op i en højere enhed.
  Jeg er en mindre kræsen person, som ikke er stor fan af at lave mad, hvilket resulterer i forkert kost, når jeg kommer sent hjem fra enten træning eller kamp. Derfor kunne det være fedt at få hjælp til, hvordan jeg kan forberede det på forhånd og en masse spændende opskrifter, der gør det værd at lave mad :-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg brænder for at få ny idéer og input til at spise mere varieret – jeg går typisk død i at spise sundt hvis det bliver for ensformigt og så orker jeg ikke (ja, jeg er kræsent luksusdyr). Kort sagt gad jeg helt vildt godt vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Lyngby

  Jeg vil være vildt glad for at vinde, da jeg så kan få sat det sidste skub i min vej til en sundere livsstil. Træningen kører og kosten er blevet markant bedre, men med hvedeallergi og en del krydsallergier for fødevarer, eksempelvis gulerødder og æbler – de nemme snacks, så er det al for let at ty til ting der ikke giver nok energi, er sunde osv. Derfor har jeg virkelig brug for hjælp til alternativer og til at få sunde vaner, der forhåbentlig også giver et mere stabilt blodsukker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil være så glad for at vinde, da jeg har type 1 diabetes og i min hverdag samtidig laver en del motion – fordi jeg godt kan li’ det. Jeg får dog oftes altid lavt blodsukker enten inden el. efter træning – fordi jeg enten ikke spiser ordenligt eller jeg har taget for meget insulin 🙁 Og det resultere så i at jeg får lavt blodsukker, og skal have sukker (juice el. druesukker) som er en masse tomme kalorier. Det ville derfor være skønt med en kostplan som ville gøre at jeg får mere ud af min træning og måske også færre lave blodsukre😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Ville ELSKE at vinde og endelig komme i gang igen med embeder og sundere livsstil. Er faldet helt tilbage igen, selvom jeg var rigtig godt i gang med både kosten og træning for nogle måneder siden. Alt kørte på skinner, men pludselig skete der ting i privatlivet, der gjorde det hele uoverskueligt. Vil så gerne tilbage til den sunde livsstil med både kost og motion og det vil være en kæmpe hjælp med en skræddersyet kostplan😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Mit ønske er at få en sundere livstil og mere energi og motivation i en travl hverdag. Jeg elsker at træne, og Jeg har flere gange forsøgt at få styr på min kost selv, men jeg mangler nogle redskabe for at det kan lykkes…. jeg vil utrolig gerne vinde, da jeg har set hvordan du har hjulpet andre til at nå deres mål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Det lyder som et super sejt og stærkt team 💪🏽 Jeg træner en del i forvejen og det er helt klart min kost der kan være en udfordring! Jeg har trænet i flere år – og der er selvfølgelig sket noget – men jeg mangler det sidste push, så det kunne være så fedt at vinde en skræddersyget kostplan 🙏🏽 Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Efter 4 år med knæproblemer og to operationer, er jeg endelig på vej tilbage til at få trænet og gjort min krop stærk igen. Nu mangler jeg bare at få den rette kost der kan hjælpe mig på vej med at tabe de kilo jeg desværre tog på da knæet begyndte at drille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har de sidste to år taget en del på, hvilket har bragt mit selvværd meget langt ned. Jeg vil super gerne igang med at tabe mig så jeg kan få min gamle krop tilbage og tror på at en skræddersyet kostplan ville være med til at give mig et kæmpe spark i den rigtige retning 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har opnået et st stort vægttab 30+ kg. på egen hånd. Nu drømmer jeg om at komme af med de sidste genstridige kilo!
  Jeg ved at kosten en et kæmpe skridt på vejen, så det ville være en stor hjælp med en kostplan lavet til lige netop mig! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville være lykkelig for at vinde kostplanen, da jeg mangler det sidste til hæve mit basket niveau. Jeg mangler lige at tabe de sidste kilo for at komme i den form jeg skal være på liganiveau. Det ville være en kæmpe hjælp med en kostplan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville vildt gerne vinde en kostplan. Jeg har det seneste tid taget ca 6 kg på, da jeg ikke har mulighed for at spille håndbold længere, da jeg er blevet gravid. Jeg har altid kunne holde min vægt nede med sport og træning, men kosten har der aldrig rigtig været styr på. Derfor kunne det være vildt fedt endelig at få styr på kosten også, ikke kun for min egen skyld, men også for bebs i maven 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Larsen

  Jeg ville blive ovenud lykkelig for at vinde. Jeg synes det kan være rigtig svært og finde ud af, hvad som for mig er det mest fornuftige at spise, både for ikke at få for mange cravings og for at tabe mig. Jeg har længe prøvet, at tabe mig, men føler jeg sidder fast og da jeg ikke har specielt meget styr på kost osv, så håber jeg helt sikkert at vinde dette og få noget professionel hjælp. Jeg er vant til at træne og jeg elsker det faktisk rigtig meget. Ny inspiration ville være fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth tøttrup

  Jeg vil så inderligt gerne vinde en kostplan. Jeg træner 6 gange i ugen, men der sker ikke rigtig noget, for min kost sejler og jeg mangler nogle gode råd og vejledning til at få styr på kosten, da jeg ofte lever efter alt eller intet, og jeg vil så gerne kunne opnå en balance så jeg ikke konstant har dårlig samvittighed og er træt af det spejlbillede jeg ser, for det bruger jeg alt for meget af min tid på 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser min træning ud lige nu