De fede må svede!

Træningsprogram du kan lave udenfor!

Så fik jeg afholdt sidste udendørs træning i Fælledparken for denne omgang. Måske der kommer flere træninger i august, det skal jeg lige finde ud af, og om der er interesse for det 🙂

Men ligesom de to forgående gange, så vil jeg gerne dele træningsprogrammet, som mine seje deltagere var igennem i dag. I finder de andre programmer her og her.

Opvarmning med lidt let løb + sving øvelser m.m. (ca 5 min.)
Intervalløb: Tabata 20/10 sek x 8 (2 min pause), gentag. En Tabata er hvor du arbejder i 20 sek og holder pause i 10 sek og gør det 8 gange. Det er nogle meget korte intervaller, hvor du virkelig skal arbejde MAX og sørge for at holde pause, selvom den er kort 😉 Du kan lave Tabata både med cardio-maskiner eller løb, men du kan også bruge det til kropsvægtsøvelser, fx burpees, jump squat osv. Deltagerne skulle igennem 2 omgange, hvor de altså skulle løbe MAX i 20 sek og holde 10 sek pause x 8.

Workout 45/15 sek (45 sek arbejde/15 sek pause som bruges til at gøre sig klar til næste øvelse)

  • Box jump eller step up på bænk eller lign
  • Negative push ups (på tæerne, sænk dig langsomt ned, ram med brystet først og set så knæene i jorden og kom op igen til start position)
  • Reverse elevated lunges (forreste fod på bænk eller kant, træd et skridt baglænds/lav en lunge, skift ben halvvejs)
  • Side-planke (venstre)
  • Side-planke (højre)
  • Spurt på stedet
    1 min pause

Deltagerne nåede 2 runder.

Til sidst sluttede vi af i en rundkreds. Her skulle de alle stå nede i en squat position, hvor efter de en efter en skulle tage 3 jump squat. Dvs når man ikke laver jump squat, skal man stå i squat position indtil alle har været igennem de 3 jump squat.

Og som en ekstra lille bonus, sluttede de med en planke-konurrence: den der kunne ligge længst i planken vandt en Power Blend fra Ezyprotein, der var dagens sponsor 🙂

Tak til alle 10 mega seje deltagere for at komme og give den MAX gas med højt humør! Jeg lover at give mere info, hvis der bliver flere træninger i august måned!

img_0889

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fede må svede!