..Og så blev mandagen lige 10 gange bedre!

De fede må svede!

Hm.. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg bliver på en måde irriteret over det udtryk. “De fede må svede”. Hvorfor lige de fede? Og er ordet “fed” nedværdigende at bruge over for folk der er overvægtige?

Det er bare tanker herfra, og slet ikke for at dømme nogen. For jeg har selv brugt det udtryk før og skrevet det tit til mine selfies på snappen, men det var før jeg blev personlig træner. For jeg synes ikke det er passende for mig at bruge nu.

Jeg er selv typen, der sveder enormt meget når jeg træner. Det er så det drypper fra ansigtet og kan ses på tøjet. Og jeg elsker den følelse! Det er fedt 🙂 Men hvad med dem, der er overvægtige og kæmper mod kiloene, eller er dem der er undervægtige og også kæmper mod kiloene? Kan de tillade sige at bruge udtrykket? Det kan selvfølgelig også bare være mig, der tager det hele lidt for bogstaveligt og ligger for meget i det. Jeg ved det ikke.

Hvad synes i? Er det et okay udtryk at bruge eller synes i det støder nogle?

img_9809

2 kommentarer

  • Line

    Jeg er enig. Det er IKKE okay 🙂 I samme ombæring, og nu, hvor du er gravid, synes jeg heller ikke man kan tillade sig at kalde gravide diverse øgenavne, bare fordi de bliver lidt større end normalt.. Det er fx ikke ok at kalde andre mennesker for “Hval” osv. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Line. Nej, jeg føler heller ikke rigtig, at det er okay. Men den er svær, for det er jo også bare et udtryk 🙂 Jeg tænker bare, at man skal passe på med at bruge det og tænke over, hvem man kan ramme.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

..Og så blev mandagen lige 10 gange bedre!