Gravid i uge 24 med stort tankemylder...

..Og så blev mandagen lige 10 gange bedre!

Ja den gjorde så! Hvorfor? Fordi min kæreste Patrick alligevel har fået lov til at holde ferie i næste uge 🙂 Vi havde planlagt en uges ferie på Bornholm i uge 31, men da jeg kom hjem fra Italien (jeg var alene af sted i 4 dage, hvor jeg mødtes med min familie), så kom han med den dårlige nyhed, at han ikke kunne få fri, som aftalt. Øv med øv på. Jeg havde virkelig glædet mig til en uges ferie sammen hjemme på øen med familien. Især også fordi vi kun har haft en uges ferie sammen i Tyrkiet, og det er jo trods alt sidste sommer inden vi til november bliver forældre til vores lille søn, og 2 bliver til 3 <3

Men men men, nu ser det hele dejligt lyst ud igen, og vi kan tage hjem på fredag og nyde en uge sammen på solskins øen.

Jeg er hammer dårlig til at være turist på min egen lille barndoms ø. Måske i kan give mig nogle gode tips til, hvor vi skal tage hen, hvad skal vi se og opleve? Måske har jeg allerede været der, men skidt med det, kom endelig med jeres bedste ferietips fra Bornholm 🙂

42747552_unknown

Læs om vores tur til Tyrkiet lige her

8 kommentarer

 • Annette Ljungvall

  …. 🐛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette ljungvall

  Hej Line. Mht. Til jeres ferie på Bornholm, en fantastisk skøn Ø☀️😊Kom der hver sommer som barn, husker at der var en lille havn ved Sandvig hvor man kunne sejl med en lille båd((til ca.15-20 Pers.)) …ud og se Hammershus,⛰Klippen m/Løvehoved & de 2 kamel hover, en lille grotte((hvis vand standen tillader det))…Det var en sjov oplevelse dengang😃☀️😊….& JA som Lae skriver “Den sorte gryde”, 🐛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ville klart besøge ‘Sorte gryde’, hvis vejret er til det. Der er en del trapper ned, og det er både spændende og lidt uhyggeligt at gå ind i klipperne med hinanden i hånden 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lea! Jeg kan faktisk ikke huske, jeg har været der. Det er med garanti mange år siden, så det skal vi da helt sikkert hvis vejret er med os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor dejligt – I må have en skøn ferie (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Ej hvor er det bare dejligt for jer musse! Det har i virkelig os fortjent <3 Nyd det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 24 med stort tankemylder...