Sund banankage uden tilsat sukker!

Gravid i uge 24 med stort tankemylder…

Ja, alle de tanker, de fiser rundt i hovedet på mig, nu hvor det virkelig både kan mærkes og ses, at jeg er gravid. Jeg har i dag taget hul på uge 24, eller som man skriver 23+0. Om knap en måned, starter 3. trimester, og om lidt over 2 måneder, går jeg på barsel (d.1/10). Det er så vildt! Jeg synes tiden flyver afsted..

Jeg har stadig dage, hvor jeg er enorm træt og helt energiforladt, og andre dage hvor jeg både kan overskue lange arbejdsdage og træning. Jeg styrketræner (stadig) 3 x ugen og laver cardio/intervaltræning 2-3 x ugen. Træning giver mig energi, og gør mig glad. Jeg vil gerne holde mig i form, og træning er godt for os gravide, vores foster i maven og fødsel. Læs mere her.

Det der stresser mig er, de bekymringer jeg har omkring vores boligsituation og økonomi. Vi lejer en lejlighed, som vi har til marts og som vi måske kan leje 1 år mere, men det ved vi ikke endnu. Den er stor nok til os og baby, men jeg kan også mærke, at jeg rigtig gerne vil have en have eller et lille hus, hvor vi kan give vores dreng sit eget værelse. Men hvor skal vi bo? Skal vi blive i København eller skal vi flytte tilbage til Bornholm, hvor vores familier bor og hvor vi kan bo billigere? Men hvad så med mit arbejde, som selvstændig personlig træner, vil det fungere der? Jeg ved det ikke…

Rent øknomisk, så vil jeg ikke lægge skjul på, at man som selvstændig ikke får særlig meget i barselsstøtte. Jeg kan søge om barselsdagpenge, men hvad jeg får, det ved jeg ikke endnu – men lad mig bare sige, at barselsdagpenge-satsen er lav, rigtig lav. Så jeg skal tilbage på arbejdsmarkedet, så hurtigt jeg kan. Lidt uretfærdigt, synes jeg. For jeg betaler stadig skat, så hvorfor har jeg ikke krav på mere støtte?

Jeg er med garanti ikke den eneste gravid, eller selvstændig gravid med disse tanker. Er du eller har du været i samme situation, så kom endelig med dine tanker <3

img_0872

img_0866

Jeg er vild med mine tights fra Reebok. Mange af deres farverige tights er højtaljede, og det er især rart med en babybule. Desuden har jeg mest brugt løse toppe, som den her, men nu hvor maven begynder at tage form, har jeg lidt strammere toppe på. Du finder et stort udvalg af Reebok her, hvor meget af det nye jeg har fået, netop er.

4 kommentarer

 • Sabina

  Min søster er også selvstændig og jeg mener hun var på deltids barsel. Måske det kunne være en mulighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabina! Ja, det er også min plan at gå på deltidsbarsel, men det er stadig bare en virkelig lav støtte man får. Men tak for din tanke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  vi er netop flyttet til Bornholm fra Kbh (Vi kommer begge oprindeligt fra Jylland) med vores søn på et år. Jeg har selv arbejdet som holdinstruktør i fitnesscentre i Kbh, og herovre er her næsten kun fitnesscentre med Les Mills Hold. Jeg synes helt klart, I skal flytte herover, og så skal du åbne et fedt center, hvor der er fede hold og yoga, hvilket der ikke rigtigt er noget af i Rønne 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg lover dig, hvis vi kommer til Bornholm, så skal jeg gøre mit bedste for at åbne lige dét center øen mangler! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund banankage uden tilsat sukker!