I går prøvede jeg noget nyt!

Er lidt motion bedre end ingen?

JA! Bestemt. Alt tæller med, selv en gå- eller løbetur på 20 min. Et af de bedste råd, som jeg giver mine piger (klienter), og som jeg ved alle har fået gavn af, er den daglige motion (eller måske nærmere sagt daglig bevægelse). Den du kan vælge eller fravælge, og som ikke tæller med, som decideret træning. 60 min. daglig bevægelse kan for mange give mærkbare resultater i et sundt vægttab og livsstilsændring. Og her tæller det hele med: cykelturen til/fra arbejde eller skole, trapperne op/ned i stedet for elevatoren, cykel- eller gåtur til Supermarkedet osv. Hvis du har lang vej til arbejde, så kan du fx stå af et stop før med bus eller tog, eller sætte bilen lidt væk og gå det sidste, tage cyklen med i toget og cykle hjem. Se muligheder fremfor forhindringer, og husk at lidt er bedre end ingenting 🙂

img_1735

Du finder masser af lækre Reebok items lige her og her

“Årh, øv jeg kan kun nå at træne i 30 min idag.. Jeg dropper det bare!” Hvorfor? Hvorfor ikke tage af sted, kom ud og løb eller gå en powerwalk, tag forbi centeret og lav intervaltræning eller find 4-5 øvelser + 1 puls øvelse, og så kan du snildt lave cirkeltræning og nå 3-4 runder, og wupti, så er dagens træning klaret på 30 min. Det handler om at være effektiv og på forhånd vide, hvad du skal når du står i fitness centeret.

Lyder det nemmere sagt end gjort? Måske. Men har du prøvet at give det en chance, selvom tiden er knap? Gør det! 🙂

Er du ny i fitness centeret, så læs mine gode råd til succes, lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I går prøvede jeg noget nyt!