Udendørs træning til dig & en makker!

I går prøvede jeg noget nyt!

Og fy for den det var hårdt! Men også mega sjovt 🙂 Jeg havde lokket min veninde Jeanne med til en times Row i The Wolf Pack Gym, og frygtede på forhånd at skulle ro en hel time.. Men det var langt fra så slemt, som jeg troede. Det var skam hårdt, men også fedt at prøve en ny og anderledes form for cardio træning.

img_0818

Vi varmede op i 10 min med alm roning og lidt interval, og efterfølgende havde vi en masse ro-workouts på 5-6 min, efterfulgt af en kort pause eller øvelser på gulvet for ben og core.

Timen gik trods alt ret hurtigt, jeg kamp svedte, men havde det godt i min krop. Modsat løb, så belastede jeg ikke mine knæ så meget og min blære havde det også bedre. Jeg skal simpelthen tisse med det samme, når jeg løber af sted for tiden, haha 😉 #preggolife

img_0812 img_0820

Jeg glæder mig til at Jeanne er tilbage fra ferie, så skal vi nemlig derhen igen 🙂 Måske vi skal prøve Bikram Yoga!

Trænger du til at prøve noget nyt, så synes jeg bestemt du skal tage forbi The Wolf Pack Gym på Østerbro. Du har én gratis prøve time.

Indlægget er IKKE sponsoreret, men blot et godt tip herfra! Jeg fik et gavekort med 3 klip til The Wolf Pack Gym da jeg var med til et event med Vitaminwell. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørs træning til dig & en makker!