De her bloggere, følger jeg!

Blod i urinen gjorde mig bange..

Puha, sikke en søndag jeg og min kæreste havde i går. Den startede ellers godt, vi sov længe (jeg vågnede kl.6, men faldt i søvn til kl.8, hvilket aldrig sker!), og så stod jeg op og bagte boller. Efter et par timer skulle jeg tisse helt vildt, så skyndte mig på toilettet for, og så skulle vi bagefter gøre os klar til at tage ind i Repeat og træne. Men da jeg tørrer mig (undskyld hvis du er sart..), så er der blod og jeg kigger derfor ned i kummen og opdager, at der er blod. Det var som om jeg havde tisset blod ud. Mit hjerte galoperede af sted og jeg råbte til Patrick, at der måske var noget galt.

Jeg skyndte mig at ringe til 1813, da jeg lige ville høre, hvad pokker jeg skulle tænke og gøre. Sygeplejersken var sød, og spurgte ind til forskellige symptomer, da det godt kunne tyde på blærebetændelse eller urinsinfektion, men selvfølgelig også med bekymring for lille Peanut i maven. Hun ville gerne have, at vi tog forbi Bispebjerg Akutmodtagelse, og vi kunne komme til kl.13:40.

Vi cykler ind og træner en time i Repeat, og så cykler vi mod Bispebjerg. Her skal jeg lave en urinprøve, som er helt som den skal være. Lægen ringer derfor til en gynækolog på Herlev, der straks spørger hvor jeg bor. Da jeg siger Østerbro, så vil hun have mig til at ringe til Fødemodtagelsen på Riget, og det gør jeg så. Jordmoderen derinde, spørger hvorfor jeg dog er på Bispebjerg… Ja, det er jeg jo fordi jeg blev sendt herud af sygeplejersken fra 1813! Nå, men vi får at vide, at vi skal komme ind til dem på Riget, så vi cykler videre (stadig i regnvejr vel og mærke). Her er vi ca 14:30, hvor en jordmoder mærker på min mave og lytter til Peanuts hjertelyd, som er som den skal være. Puha, der må jeg ærligt indrømme, at jeg lige ånder lidt lettet op. At høre hans hjertelyd er dejligt. Jordmoderen vil gerne have, at en læge skal scanne mig, så vi får at vide at vi skal vente til der kommer en, og det gør vi så. Til kl.18:15.. Lægen scanner mig, laver en gynækologisk undersøgelse og tjekker for hæmorider. Men alt er som det skal være, både med baby og mit underliv.

Lægen forklarer, at alt er som det skal være, og at de ikke kan se, hvorfor jeg blødte da jeg var på toilettet. Vi cykler derfor hjem igen, og skal komme igen, hvis jeg oplever blod.

Sikke en søndag, og lidt af en forskrækkelse. Man er så forsvarsløs, og kan ikke rigtig gøre noget som helst. Men jeg er bare lettet og glad for, at lille Peanut har det godt <3

Du kan læse mere om min graviditet og min træning.

img_0777

Forleden spillede vi lidt musik for vores lille dreng inde i maven (derfor tlf. på min mave). Og det satte gang i lidt spark. Tak for tip, søde Cecilie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her bloggere, følger jeg!