Boksning og crossfit-wod!

De her bloggere, følger jeg!

Som blogger synes jeg kun det er spændende at følge med hos andre, og læse deres blog og om deres liv. Jeg er jo selv typen, der deler ud af min verden, hverdag og mit liv, og det er noget jeg godt kan lide. At i så kan lide at følge med, det gør mig bare mega glad 🙂 En af jer skrev og spurgte om jeg ikke ville fortælle lidt om, hvem jeg følger, og det vil jeg da bestemt! Jeg har faktisk skrevet om, hvem der inspirerer mig for et stykke tid siden, læs det her.

img_0720

Der er 3 utrolig søde, skønne og ikke mindst inspirerende piger, som jeg med glæde følger, og jeg elsker at læse hvad de deler på deres blogge:

Mette Lyngholm

Mette har jeg fulgt i snart 3 år, eller faktisk siden jeg oprettede min Instagram. Her faldt jeg over hendes profil og altid glade smil, og slugte med det samme alt hvad hun postede og alt hvad hun skrev på bloggen. Hun har inspireret mig til at styrketræne, og finde glæde ved det. Lige nu sluger jeg alt, hvad hun skriver på bloggen omkring hendes graviditet, fødsel og eftertræning, da jeg selv er gravid og gerne vil træne lige indtil jeg skal føde. Og hvor sejt er det lige, at hun styrketrænede om morgenen og fødte om aftenen, den dag Amilia kom til verden?! 🙂

Cecilie Lind

Cecilie er en af dem som inspirerer mig til forsat at være selvstændig erhvervsdrivende kvinde og arbejde med min hobby, selvom det til tider er et benhårdt arbejde, og med svingende økonomi. Hun er en ildsjæl og altid et kæmpe smil. Desuden elsker jeg at finde inspiration til lækre, sunde kager på hendes blog 🙂

Helsematilde

Matilde følger jeg med hos, fordi hun er hudløs ærlig og viser omverden, at vi skal ‘fucke med idealet’ og ‘aldrig er alene’. Jeg kan godt lide at læse, hvad hun blogger om, fordi jeg ofte selv kan sætte mig i hendes tanker og følelser. Og så er hun jo også bare en skøn pige!

Udover de her 3 fantastiske bloggere og piger, så er der en lille ny stjerne i blandt dem. Det er min veninde Jeanne, som har startet sin egen blog, Strandboule, og her deler hun ud af sine vildt lækre, sunde opskrifter og sin utrolig smarte og fede tøjstil. Så den skal jeg bestemt til at følge med på også 🙂

Hvilke bloggere følger i?

4 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Og i lige måde Line. ❤️ langt mere end du aner!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jubii, elsker linklove, jeg kender kun Mathilde. Selv har vi en blog-roll ude i siden af vores, så vi altid kan vinke folk ind og tjekke til vores favoritter 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super. Vi ligger også i ‘klynger’, så i toppen er der direkte links til dem der er i gruppe med mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boksning og crossfit-wod!