Min favorit morgenmad for tiden...

Boksning og crossfit-wod!

Jeg startede lørdagen med en vild fed, sjov og hård træning sammen med min veninde Jeanne. Vi havde nemlig taget turen til Charlottenlund for at træne med på Sporting Health Clubs gratis udendørs hold, hvor den stod på boksning og en crossfit-wod 🙂 Og så skinnede solen fra en næsten skyfri himmel! Jeg elsker altså at træne udenfor her om sommeren, det er så fedt (medmindre det pisser ned, selvfølgelig!)

img_0761

Hvis du gerne vil træne udenfor og ikke har nogle redskaber, så kommer her en crossfit-inspireret-wod eller workout, som du og en makker kan lave:

Buy-in: 300 m løb
100 air squat
90 push ups
80 atomic sit ups
70 rygbøjninger
60 lunges
50 burpees
Buy-out: 300 m løb

Man skiftes til at tage gentagelser for de givne øvelser. Vi aftalte at tage 10 gentagelser hver, så vi hele tiden skiftede og fik en kort pause. Der er kun en der må arbejde ad gangen, lidt ligesom you-go-i-go.

Buy-in/out betyder blot, at du skal ‘købe’ dig ind til at lave øvelserne, lidt som at få lov til at gå i gang med øvelserne. Jeg må ikke lave øvelserne for de lige mavemuskler, og eftersom jeg ikke ville lade Jeanne tage alle gentagelserne, ændrede jeg blot en smule. Jeg lavede push ups mod en bænk, da jeg ikke synes det er alt for rart i maven nede på jorden, og så lavede jeg star crunch for de skråmavemuskler i stedet for atomic sit up. Jeg lavede goodmornings i stedet for rygbøjning og så lavede jeg burpees uden at komme helt ned og ligge.

Så det kan altså sagtens lade sig gøre at være med på holdtræning, selvom du er gravid. Lyt til din krop og lav de øvelser du kan. Der findes altid et alternativ 🙂

Jeg afholder selv en udendørs træning de næste 2 onsdage kl.17:00-17:50 ved Fælledparken, hvis du vil med! Det koster 100,- og du tilmelder dig ved at sende en mail til lineslivsstil@gmail.com. Læs mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit morgenmad for tiden...