Inspiration til udendørs træning!

Min favorit morgenmad for tiden…

Jeg er altid sulten, når jeg vågner. Det tror jeg aldrig kommer til at ændre sig. Morgenmad er super vigtig for mig, da min krop har brug for næring og brændstof til at komme i gang og være klar til en ny dag.

For et par uger siden lavede jeg næsten dagligt havregrød, men jeg kan ikke engang spise en portion op på 40 gr. havregryn kogt op på vand og tilsat 1 scoop proteinpulver. Så nu spiser jeg havregryn med mælk, og topper det med rosiner, mandler og blåbær. Det kan jeg på en eller anden måde bedre have i min mave, og kan spise en god stor portion. For smagens skyld, og bare fordi jeg elsker chokolade, så tilsætter jeg stadig 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag. Jeg har fået den nye økologiske whey fra Puori (før Purepharma), og den er god 🙂

Udover Whey protein, tager jeg Magnesium, Omega 3 og D-vitamin fra Puori.

img_0745

img_0744

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til udendørs træning!