Er slik forbudt i din hverdag?

5 forskellige intervaltræninger!

Som mange af jer nok ved, så er jeg altså STOR fortaler for intervaltræning. Og hvorfor det? Der er så mange fordele ved at lave intervaltræning; det kan gøres på kort tid, det er effektivt, det får dig hurtigere i form, det forbedrer din iltoptagelse, det booster din fedtforbrænding, og så er det bare pisse hårdt! Læs mere her.

img_8914

Intervaltræning kan laves på utallige måder, det er faktisk bare om bruge din kreativitet, og den konditionsform, som du har til rådighed. Jeg vil gerne inspirere dig med 5 forskellige programmer, som jeg ved har givet rigtig mange inspiration og sved på panden 🙂

Bakkeløb og sprint med en makker

Hårde intervaller

Killer cardio

Få sved på panden

Interval på romaskinen

Du behøver ikke lave programmerne på løbebånd eller romaskine. Du kan også lave dem på en cykel eller Airdyne. God fornøjelse, og lad mig endelige høre hvordan det går 🙂

Er du i tvivl om hvor hurtigt du skal løbe, så læs med her.

2 kommentarer

  • Frederikke flyvholm

    Jeg ELSKER dine inspirerende indlæg omkring intervaltræning. Jeg har lavet dem alle, og hvis jeg ikke boede helt i Århus, var jeg bestemt hoppet på en af dine hold! #flereafdem 😍🏃🏼‍♀️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Frederikke! Ej hvor er det fedt at høre, tusind tak for din feedback 🙂 Jeg skal dele så meget jeg kan, og ellers kan du altid bruge søgefunktionen og finde mange af de programmer jeg har lagt op.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er slik forbudt i din hverdag?