Halvvejs i min graviditet - sådan er det gået!

ZADAA: Ny app til køb og salg af second hand tøj & sko

Sponsoreret af Zadaa

Jeg har uden tvivl meget tøj, eller primært sportstøj. Jeg render rundt i tights/shorts og en sports top stort set hverdag på arbejde, og bruger 2 set om dagen, da jeg også skal træne. Derfor får jeg skrabet en del tøj sammen i mit skab, og meget bliver ikke brugt mere end et par gange. Nu hvor jeg er gravid, så har jeg fået en del nyt sportstøj og alm. tøj til sommeren, og så (mener min kæreste!) fylder det hele lidt for meget i skabet. Og desuden synes jeg det er ærgerligt, at jeg har en del tøj liggende og sko stående, som jeg ikke bruger, men som en anden måske kunne få glæde af 🙂

For mange år siden var jeg rigtig god til at sælge ud af mit tøj online. Jeg kan godt lide ideen om, at man i stedet for at smide tøj ud eller bare lade det ligge bagerst i skabet, sælger det billigt videre til en anden, der kan få glæde af det. For noget tid siden oprettede jeg en Instagram profil, hvor jeg solgte ud af mit sportstøj og sko. Men det er ikke den helt optimale løsning!

fullsizerender-2

Second hand tøj og sko er miljørigtigt, og samtidig en billig måde at købe nyt tøj på, hvor det meste af tøjet ofte er nyt og snildt kan fås til den halve pris. I stedet for min Instagram profil, er jeg begyndt at bruge app’en Zadaa, som er super nem at bruge, både til køb og salg. Du indtaster dine mål (højde, sko- og BH str. mm), hvilket gør at der kun vises annoncer, som passer til dine størrelser. På den måde sparer du tid på at kigge efter tøj, du alligevel ikke kan passe 🙂 Dét er uden tvivl en af fordelene ved Zadaa, samt deres forsendelsesmetode.

DOWNLOAD ZADAA APP TIL IOS HER + ANDROID HER

zadaa-2

Jeg har testet Zadaa app’en i et stykke tid, hvor jeg både har købt og solgt ud. Når du har solgt en vare via app’en, så er det super nemt at få den sendt afsted. Du kan vælge Zadaa-pakken, som er en billig forsendelsesmetode på 30 kr i hele landet. Lige efter man har solgt en vare modtager, man en unik kode i app’en, som man skriver udenpå pakken. Pakken indleveres til et af landets 650 DAO pakkeshops (der står i app’en, hvor ens nærmeste er). Man skal altså ikke forholde sig til modtagers adresse, fragtomkostninger osv. Herefter går der 1-2 dage indtil køber får besked om at pakken er klar til afhentning. Ligeledes når man skal købe, så kan man vælge om man vil afhente hos køber eller ved en DAO pakkeshop.

Zadaa tager mellem 5-20% af salget. Jo dyrere varen er, des mindre tager de. Til gengæld beskytter Zadaa en ved betaling, da de tilbageholder betalingen, indtil køberen har modtaget pakken. Zadaa dækker alle handler med 100% betalingsgaranti samt beskytter brugere mod falske mærker eller hvis man aldrig modtager en købt vare.

Jeg håber i vil tage et smut forbi min butik. I finder den ved at trykke på /øjet/ og derefter mit banner. SHOP LØS 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs i min graviditet - sådan er det gået!