50 gode grunde til at træne!

Jeg er nysgerrig! Hvem læser med?

Jeg har før delt en masse facts omkring, hvem jeg er og hvilke brølere, jeg har lavet. Læs herher og her. Jeg har gjort det, fordi jeg gerne vil have i føler i kender mig, og ved hvem der er kvinden bag bloggen Lines Livsstil. Så det håber jeg meget i gør 🙂

Men nu er det mig, der er blevet nysgerrig! Hvem er i? Hvem er det, der læser med?

Jeg håber i har lyst til at dele lidt info og sjove facts om jer selv i en kommentar nedeunder. Så vil jeg med glæde læse med, og forhåbentlig få stillet min nysgerrighed 😉

img_0493

Læs om min ferie i Tyrkiet, hvor billedet er taget.

24 kommentarer

 • Line Jørgensen

  Hej Line
  Jeg har snart fulgt dig på IG et års tid og overvejede på et tidspunkt et onlinekursus ved dig. Men kom aldrig videre.
  Derudover er jeg selv født og opvokset på Bornholm, men bor der ikke længere.
  Elsker træning og følger dig fordi du har gode råd og inspirerer mig. Så tak for det.
  Og så er det bare hyggeligt at være med i hvad der sker i dit liv og stort tillykke med graviditeten. Sejt, at du træner så meget og har tid og overskud til at give gode råd stadigvæk.
  Alt held og lykke herfra. Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line! Sejt du har fulgt med så længe, og virkelig dejligt du finder inspiration, det betyder meget 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  .. Jeg læser også med.. 🙂 Synes det er hyggeligt og spænde at læse med.. – Du inspirere mig.. 🙂 og så er du så åben og helt ALMINDELIG på den gode måde.. 🙂
  Jeg “Kender” dig fra Bornholm – Vi har spille fodbold mod hinanden da vi var små.. – Så synes bare det er sjovt og hyggeligt at følge dig.. 🙂 – Det er FEDT at du har taget springet og gået din EGEN vej..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla! Ej hvor fedt du følger med, og altid hyggeligt men en “bekendt” fra solskins øen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg hedder Sarah. Er en 21-årig pige bosat i Nordjylland (om 1 mdr. Århus), hvor jeg skal studere medicin. Dagligt bruger jeg flere timer på at være aktiv, og jeg elsker at sidde og hygge mig med blogs, der inspirerer mig, når jeg om aftenen kobler af. Her er din bestemt iblandt! Jeg er forresten VILDT skruk (mangler bare en kæreste og måske lidt flere år på bagen..), men i den forbindelse, er det vildt fedt at følge gravide bloggere!
  Tak for dig og held og lykke med graviditeten <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hedder Isa og er 15 år, 16 om en måneds tid. Jeg elsker at styrketræne, og det har nu været en del af mit liv og min hverdag siden jeg var 12 år. Udover det spiser jeg vegansk, hvilket er en længere historie. Jeg blev pescetar da jeg var 12, vegetar da jeg var 13 og veganer da jeg var 14, så har altså levet uden rødt kød i over 3 år nu:) Efter sommerferien starter jeg på efterskole, så det er nok det sjoveste der sker i mit liv lige nu haha. Derudover blogger jeg også selv, og har gjort det siden jeg var 10 år. Jeg er også i gang med en længere process, i at rykke min blog til eget domæne. Så ja, det var lidt (meget) om mig😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Isa. Fedt med din egen blog, og mega sejt du startede som 10-årig. Wauw! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Hejsa,
  Jeg faldt over din profil på IG og følger dig primært der, men læser også ofte dine indlæg på bloggen. Jeg finder inspiration til træning og sund livsstil hos dig.
  Lidt om mig: 32 år, bor i Aarhus med min mand, kommer oprindelig fra Vestjylland. Er gravid i 17. uge (16+1, hvis nogen skulle være intra 😉). At følge din træning i løbet af din graviditet, har jeg fundet vildt inspirerende. Efter et års stress forløb har jeg genfundet glæden ved træning og ikke mindst styrketræning efter tre Bootcamp forløb ved PT. i Aarhus. Nu skal jeg igang selv i min lokale fitnessdk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise! Tak, hvor er det dejligt du følger med begge steder 🙂 Og tillykke med graviditeten! Hvor er det skønt, du er kommet i gang med træning, det er så godt, også for os gravide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise R.

   Tak 😊
   Det er nemlig godt for os gravide. Noget af det første jeg gjorde, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, var at læse Mette Lyngholms bog “Gravid & Fit” – super bog med godt program og inspiration til træning. Jeg fik det bedre i de første måneder af at træne – så når kvalmen og trætheden tog overtaget, hjalp det at komme ned at træne eller gå en lang tur. Jeg fortsætter min styrketræning så langt tid som muligt. Både fordi det er sundt for mig og baby, men også for at holde vægtøgningen i skakt.
   Jeg blir holdt til ilden ved at følge dine posts og blogindlæg. 👍🏻😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Line
  Jeg styrketræner og er gravid i uge 18. Bor på Frederiksberg og elsker derudover at strikke… Din blog er både hyggelig og inspirerende. Tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise. Stort tillykke med graviditeten – det er jo så vildt, hvad kroppen går igennem. Jeg er halvvejs, og er både bange, spændt og glæder mig. Dejligt du følger med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  – Jeg er studerende
  – Jeg forstuvede foden til distortion (hvilken kliché) og nu hvor min træningspause er jeg blevet inspireret til at starte på et løbeprogram, da jeg ikke tør vende tilbage til den meget tunge styrketræning på fuld blæs, men taget det gradvist 🙂
  – Jeg er seriøst blog-o-man (og apropos, vil du ikke lave et indlæg med hvem du følger?)
  – Jeg elsker, elsker, ELSKER at planlægge og organisere ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna! Av for den, det var da også uheldigt :/ Og tak for tip til indlæg, det kan du tro, jeg vil skrive mere om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Just-Due

  Hej Line😉 Kort fortalt har du været med til at lære mig at løbe🏃🏼
  Du er en stor inspiration🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødeste Kamilla! Du er så sej, og jeg er glad for at jeg nåede at lære dig at kende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hey Line 🙂 lidt gossip 📌
  -Født og opvokset på Frederiksberg
  -Har danset standard og latinamerikansk dans
  -Jeg ELSKER chokolade
  -Har mindre fødder end en på 8år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej 😊 Jeg er 30 år. Fynbo, men bor i Hvidovre med min kæreste og vores lille hund. Jeg elsker at følge din hverdag, fordi du altid virker så glad og positiv. og så blir jeg meget inspireret af din livsstil. jeg har desværre svært ved at løbe uden at få skinnebensbetændelse pga et gammelt brud i foden. Men prøver at bruge din intervaltræning på andre måder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla! Godt at du bliver inspireret, og ja intervaltræning er super effektivt og en god måde at komme tilbage efter en skade. Held & lykke med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Godaften..
  Jeg er indfødt bornholmer på 30 år, som elsker træning og løb.. En sød søn på 9 år, fraskilt med kæreste.. Det er hyggeligt at følge med på din blog, fordi dine emner og din person virker så bekendt og tæt på mig og mine interesser.. Tak for en dejlig blog og nyd din fine gravide mave. Knus fra Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke! Dejligt du følger med og kan relatere til dig selv, det er mega fedt 🙂 Kan godt forstå du elsker løb og træning, det er sku’ dejligt at vi kan bruge vores kroppe og forbrænde noget energi!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Line.
  Jeg følger din blog, fordi jeg gerne finder inspiration til træning.
  Facts om mig (uden at det er synderlig sjove)
  – jeg har fået laseropereret mine øjne, og gik fra -10 og 11 til -0,5, så jeg er fri for linser og briller. Halleluja.
  – jeg har psos, og har hele mit liv kæmpet med vægten. Jeg vejer 30 kg for meget til trods for at jeg træner 5-6 gange om ugen (styrketræning og løb) og spiser sundt. Jeg kæmper med mit selvværd og tror alle kun ser mit tykke jeg.
  – jeg har aldrig haft en kæreste og jeg er 42 år
  – jeg synes det er Mega træls at folk siger “bare rolig, der skal nok dukke en op til dig” … den har jeg hørt i 20 år. Excuse me hvis jeg ikke tror på den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle! Dejligt du følger med og bliver inspireret 🙂 Det er mega træls, at alle andre har så travlt med, hvad man skal. Jeg husker det selv fra før jeg fandt Patrick. Der havde jeg været single i knap 7-8 år, og der var der mange, der havde travlt med hele tiden at spørge ind til det. Så lad du bare dem spørge og ignorere det, og så passer du dit eget 🙂 Og fedt med dine øjne, jeg gad godt slippe for briller og linser!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 gode grunde til at træne!