F E R I E T I D

Vind en lækker toilettaske med Perspirex Comfort og Eva Solo vandflaske!

sponsoreret af Persiprex

Jeg har nævnt det før, men jeg er typen der sveder. Meget. Især når jeg træner, men også bare til dagligt når jeg cykler til arbejde, møder og arrangementer. Min redning er Perspirex antiperspirant. Sidst da jeg tippede om Perspirex fik jeg utrolig meget positivt respons, både her på bloggen og Instagram. Og nu er jeg så heldig, at jeg må udlodde en vild lækker præmie til en heldig vinder, som kan få hjælp til svedproblemerne. Du kan vinde:

  • 2 x Perspirex Comfort
  • 1 x hvid toilettaske fra Meraki
  • 1 x vandflaske fra Eva Solo

For at deltage skal du besvare følgende spørgsmål: I op til hvor mange dage kan Perspirex Antiperspirant sikre dig mod sved og svedlugt?

Pssst.. Svaret kan findes på deres hjemmeside 😉

Skriv dit svar i kommentarfeltet. Jeg finder en vinder, som vil blive annonceret i kommentarfeltet til d.29/7.

img_0343-jpg

Hvorfor skal du vælge Perspirex?

  • Perspirex antiperspiranter giver dig sikker beskyttelse mod sved og svedlugt.
  • Perspirex antiperspiranter er udviklet både til kvinder og mænd, har en neutral duft og er ikke tilsat parfume eller kunstige konserveringsmidler. Perspirex antiperspiranter fås som roll-on og lotion. Du kan altid bruge din personlige duft eller din favorit deodorant oven på Perspirex. Det påvirker ikke effekten.
  • Perspirex har udviklet forskellige effektive antiperspiranter for at kunne dække dit personlige behov og give dig en sikker beskyttelse mod sved og svedlugt til enhver situation.

img_0110

184 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F E R I E T I D